Зоопарк в Източен Китай отрече предположенията, че някои от мечките

...
Зоопарк в Източен Китай отрече предположенията, че някои от мечките
Коментари Харесай

Зоопарк в Китай отрече предположенията, че някои от мечките там може да са хора в костюми

Зоопарк в Източен Китай отхвърли догатките, че някои от мечките там може да са хора, облечени в мечешки костюми, откакто фотоси на изправените животни, се разпространиха онлайн, заяви Българска телеграфна агенция, базирайки се на АП.

Малайските мечки са по-малки от останалите типове мечки и наподобяват друго, само че са същински, разгласи зоопаркът в Ханджоу в обява в обществените мрежи.

„ Някои хора считат, че заставам изправена като човек “, написа в обявата, написана от гледната точка на мечката. „ Изглежда, че не ме разбирате доста добре. “

Потребители в онлайн пространството се усъмниха дали мечките в зоологическата градина са същински, откакто бяха публикувани фотоси на една от мечките, която стои изправена на задните си крайници.

„ Поради метода, по който стоят, някои хора се съмняват дали не са хора в костюми “, написа в. „ Ханджоу Дейли “.

Малайските мечки са с размерите на огромни кучета – високи най-вече 1,3 метра, когато са на задните си крайници, спрямо до 2,8 метра при гризли и други типове мечки, обясниха от зоопарка.

Други китайски зоологически градини пък бяха упрекнати в това, че се пробват да покажат кучета, боядисани като вълци, или африкански котки и магарета, боядисани като зебри.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР