Зоопарк Бургас организира празнична програма на 23, 24 и 25

...
Зоопарк Бургас организира празнична програма на 23, 24 и 25
Коментари Харесай

3 дни коледни празници в Зоопарк Бургас

Зоопарк Бургас провежда празнична стратегия на 23, 24 и 25 декември . В посочения интервал визитата на всяко дете до 14-годишна възраст ще бъде гратис .

Предвижда се от 10:00 до 17:00 часа всеки ден Дядо Коледа да раздава лакомства и изненади на всички деца.

На 24 декември ще има коледна лотария . На входа на зоопарка всяко дете ще получи номер , с който да взе участие. Печелившите ще бъдат изтеглени в 14:00 часа .

От 13:00 часа на 25 декември Дядо Коледа ще раздава коледни дарове на животните в зоопарка . По време на празничната обиколка ще има и зоовикторина, съпроводена с дарове за децата.

Ще бъде проведен конкурс на тематика „ Зоо Коледа “ . Децата могат да занесат коледни рисунки с животни в зоопарка и да ги пуснат в пощенската кутия при Дядо Коледа. На гърба на всяка рисунка би трябвало да бъдат посочени три имена , възраст и телефон за връзка . Трите най-хубави рисунки ще бъдат определени посредством конкурс във Фейсбук / страницата на зоопарка. Победителите ще бъдат наградени .

Ще бъде проведен конкурс за най-интересна фотография с Дядо Коледа . С белобрадия дъртак ще могат да се снимат както деца, по този начин и цели фамилии. Кадрите ще се разгласяват във Фейсбук /, като участниците би трябвало да отбележат Зоопарк Бургас/Zoo Burgas . Три от най-атрактивните фотоси ще бъдат наградени.

Посетителите ще могат да намерят нови забавни кътове за фотоси , носещи магията на Коледа

Зоопарк Бургас работи със зимно работно време всеки ден от 08:00 до 17:00 часа .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР