Зоомагазин Zoostore, може да са отскоро на пазара, но несъмнено

...
Зоомагазин Zoostore, може да са отскоро на пазара, но несъмнено
Коментари Харесай

Зоомагазин Zoo Store пуска първата си Giveaway игра с инфлуенсърка

Зоомагазин Zoostore, може да са неотдавна на пазара, само че безспорно се харесват на от ден на ден хора. Освен че оферират богато многообразие от качествени храни и аксесоари за домашни любимци, доста добре знаят какво се харесва на хората, освен на животинките. А едно от тях е – подаръците!

Зоомагазинът обича да изненадва клиентите си с понижения и отстъпки, а този път взеха решение да пуснат и огромна премия под формата на Giveaway. Той се организира до 5-ти май и към момента имате късмет да участвате и да спечелите огромна премия, за която ще разкажем в идващите редове.

Как да участваме в Giveaway-а на Zoostore.bg?

Тази игра е в колаборация с инфлуенсър, с цел да участвате, би трябвало да изгледате следния. Играта е доста вълнуваща и изобретателна, тъй като се състои в разгадаването на мистерия. Тя гласи, че би трябвало да познаете цената на кучешката храна, упомената в клипа и да я напишете като коментар. Наградата, която са ви приготвили е огромен чувал храна за домакински любим по ваш избор, на стойност до 120 лева! Осен това, още 10 индивида, познали отговора, ще завоюват еднократен ваучер за отстъпка за 20%.

Тъй като желаеме да ви улесним, с цел да може да участвате в томболата за спечелването на премията, ще ви подскажем. Потърсете храната, за която се приказва в клипа употребявайки търсачката на уеб страницата, по този метод ще ви излезе непосредствено цената, която би трябвало да напишете като коментар. По този метод си гарантирате присъединяване в томболата за двете награди.

Играта ще бъде дейна в Инстаграм и Тик Ток, може да участвате до 5-ти май 2023 година, спечелилият ще бъде определен и разгласен на. Включете се участвайте за тези страхотни дарове, пожелаваме ви триумф!

Зоомагазин е един от най-новите онлайн магазини на пазара, само че не се отличава по качество от другите, защото се поддържа от млад и упорит екип, който държи на качеството и натъртва на изобретателни и забавни дарове и промоции, които единствено радват клиентите им.

За да не изпускате идващите промоции можете да последвате ZooStore и в обществените мрежи:

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР