Зоната около корема е може би най-трудната част за отслабване.

...
Зоната около корема е може би най-трудната част за отслабване.
Коментари Харесай

5 грешки, които ви пречат да отслабнете в корема

Зоната към корема е може би най-трудната част за намаляване. Хората пробват разнообразни диети и решения, само че постоянно те са несполучливи. Можете също по този начин да упражнявате интензивно и не се отхвърляйте, само че резултатите ще са същите, както първоначално.

Може би не вършиме нещо както би трябвало, има някакъв тип неточности, които пречат за достигането на задачата - унищожаване на мазнините по корема

Ето 5 евентуални аргументи за това, подбрани от е-здравей.

Липсата на магнезий

Магнезият ще има резултат върху загубата на тегло и възстановяване на формата на тялото ви. Приемът на магнезий е обвързван с равнищата на глюкоза и инсулин, които са знаци за затлъстяване. Магнезият е потребен за сърцето, нервите и мускулите. Ензимите вземат участие в доста процеси в организма. Също по този начин от време на време магнезият оказва помощ и при менструация, в случай че една жена има потребност от магнезий, с цел да се усеща по-малко подута. Можете да приемате магнезий, постановен от доктор или можете да ядете храни, богати с магнезий като листни зеленчуци, фасул и ядки.

Храните са с прекомерно доста сол

Хората вършат една огромна неточност с консумирането на сол. Те всекидневно надвишават дозата от 4 грама и по този начин усилват тлъстините към корема. Ако консумирате прекалено много сол, водата измества кръвния поток в кожата. Променете навика си да консумирате прекалено много сол, по-добре използвайте вместо сол разнообразни подправки.

Консумирането на газирани питиета

Ако се пият даже единствено по две чаши дневно газирани питиета, мазнините по корема ще се натрупват 5 пъти по-бързо. Има голямо количество захар в газираните питиета и те са цялостни с безполезни калории. Газираните питиета провокират повече апетит, а това е последното нещо, от което се нуждаем.

Недостатъчно сън

Жена, която спи в продължение на 5 часа през нощта е по-вероятно да е с наднормено тегло, в сравнение с тези, които спят по-дълго. При недоспиване и липса на сън всекидневно, ще се употребяват храни с повече мазнини и хормонът на глада ще пораства. Ако желаете да сте в кондиция денем, би трябвало да спите най-малко 7-8 часа всяка нощ. За по-добър сън избягвайте потреблението на кофеин преди сън, махнете електронните устройства от стаята си и дръжте температурата към 18 градуса.

Неправилно хранене

Натрупването на мазнини се усилва с висок банкет на наситени мазнини. От друга страна всички тези ядки, слънчоглед, сьомга, зехтин съдържат омега 3 мазнини, които имат позитивен резултат върху тялото. Вие би трябвало да бъдете деликатни с потреблението на наситени или ненаситени мазнини.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР