Зоната на Vbox7.com ще бъде едно от най-забавните и интересни

...
Зоната на Vbox7.com ще бъде едно от най-забавните и интересни
Коментари Харесай

Онлайн супер героите на България показват сила на Comic Con

Зоната на Vbox7.com ще бъде едно от най-забавните и забавни места на най-голямото събитие в актуалната поп-култура у нас – Aniventure Comic Con. В нея за първи път на едно място ще се съберат „ онлайн супер героите “ на България – обичаните лица от българските уеб сериали, които този път ще влязат в ново амплоа.

Тази есен във Vbox7.com ще се завърнат нови сезони на три супер продукции, събрали над 32 милиона гледания онлайн и над 220 000 почитатели в интернет досега – награденият за най-хубав уеб сериал на годината „ Не по този начин, брат! “, втори сезон на тийн манията „ Следвай ме “, както и трети сезон на комедията „ Апартамент 404 “. 7Talents – основателите на топ поредиците, са подготвили специфични изненади за почитателите, в които лицата на уеб продукциите ще влязат в ролята на българските онлайн супер герои и ще се срещнат с почитателите си на 9 и 10 септември в Inter Expo Center в специфичната зона на Vbox7.com.

Събота 09.09.2017

12:00 – 13:00 Типично

13:00 – 15:30 Следвай ме

15:30 – 17:30 Апартамент 404 + EVA

Неделя 10.09.2017

12:00 – 13:00 Цецо (Ctrl + Alt + Del)

13:00 – 15:30 Не по този начин, брат!

На 9 септември в зоната на Vbox7.com, почитателите ще могат да се срещнат със “Супер Бела “ - поп сензацията Тита (Христина Христова) и “Супер София “ - моделът Лина Роскин, които са основните героини в тийн уеб сериала „ Следвай ме “. „ Супер Бела “ ще покаже на всички какво е да притежаваш силата на супер звезда, а „ Супер София “ ще разкрие какво е чувството да си супер известна. Любимките на младежите ще издигнат завесата за бъдещето на „ Следвай ме “ на специфична среща с феновете на сериала. В рамките на половин час, те ще могат да зададат всичките си въпроси, свързани с героите и сериала. „ Следвай ме “ взаимна продукция с лейбъла на рапъра Криско – ADAMAND. Със своите близо 6 милиона гледания онлайн, това е най-успешният първи сезон на уеб сериал в България до този миг.

В същия ден супер сили ще покажат още и Филяка и Ванката от „ Типично “. Феновете ще могат да се срещнат и с героите от уеб тийн комедията „ Апартамент 404 “. В зоната на Vbox7.com всеки ще може да вземе подпис от репортера Боби Касиков и основен воин в продукцията, прочут като Велко. „ Супер Велко “, който владее силата да разсмива, ще бъде там дружно с Ванеса Георгиева и Стоил Стоянов. Историята на шестимата съквартиранти е събрала близо 4 милиона гледания онлайн, а почитателите на сериала не стопират да се усилват.

Заедно с радостните съквартиранти от „ Апартамент 404 “ на 9 септември почитателите ще могат да се срещнат и с Ева Георгиева – EVA. Потребителите към този момент я познават от ролята й на Бети в пародийната поредност #KIFLA, както и от продължението ѝ - #EVA, което демонстрира животът на младата певица и актриса. На Aniventure Comic Con Ева още веднъж влиза в ролята на Бети и ще покаже какви секрети сили владее „ Супер Бети “.

В зоната на Vbox7.com най-обичаните герои от „ Не по този начин, брат! “ – Мино Караджов, Ана-Мария Янакиева и Надя Петрова ще се срещнат със своите фенове на 10 септември. „ Супер Мишо “ ще покаже какъв брой е интелигентен, а „ Супер Беа “ ще разкрие какво е да си най-харесваното момиче в учебно заведение.

Феновете могат да ги видят както във Vbox7.com зоната, по този начин и по време на специфична сесия на сцената на Comic Con. Последният сезон на „ Не по този начин, брат! “ осъществя над 12 милиона гледания онлайн и съумя самичък да усъвършенства личните си върхове. На 6 септември стартира новият сезон на сериала, който се споделя „ Смяна на местата “ и дава обещание още повече тийн развлечение за всички почитатели.

Плеядата от уеб тийн звезди ще приключи „ Супер Цецо “ от Ctrl + Alt +Del, който ще чака феновете си на 10 септември в най-интересното място за занимания – зоната на Vbox7.com.

Освен срещи със супер уеб героите, в супер зоната на Vbox7.com, посетителите ще могат да вземат участие в разнообразни занимателни интензивности през двата дни на Comic Con. Феновете ще бъдат зарадвани с интерактивни куизове с награди, а също по този начин ще могат да си създадат незабравими фотоси в специфичната фото будка на Vbox7.com.

Билети за Aniventure Comic Con са в продажба в мрежата на OMV, The Mall, билетен център НДК, Easypay и онлайн на Eventim.bg. За повече информация посетете www.comiccon.bg и www.aniventure.net
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР