Зоналният съвет на БФС - Пловдив се включва в кампанията,

...
Зоналният съвет на БФС - Пловдив се включва в кампанията,
Коментари Харесай

БФС - Пловдив също се включи в подкрепа за Здравко Жилов

Зоналният съвет на БФС - Пловдив се включва в акцията, в която цялата футболна общественост на Пловдив и Пловдивска област засвидетелства поддръжката си към футболиста на ОФК " Гигант " (Съединение) Здравко Жилов.
Прочетете още
Както към този момент стана известно, при пожар в Германия починаха братът на футболиста, снаха му, племенничката му и неговият племенник. На фамилията са нужни 18 000 евро за превозване на телата на починалите за заравяне в България.

Зоналният съвет на БФС - Пловдив, в съгласие с управата на спортните комплекси, ще сложи още през днешния ден дарителски кутии на " Бионат Арена " (игрищата при СОУ Софроний Врачански " ) и на " Айсберг Арена " (игрищата при СОУ " Свети Седмочисленици " ), и двете в жилищен регион " Тракия " в Пловдив. Кутиите евентуално ще са наоколо до кафенетата.

ЗС на БФС - Пловдив приканва цялата футболна общественост на Пловдив да поддържа младия футболист и фамилията му в този сложен за тях миг.

Кутиите ще бъдат налични непрестанно до момента в който работят комплексите, в събота и неделя, когато има десетки мачове на игрищата, и по-късно, до момента в който се събере нужната сума.

Да бъдем съпричастни към загубата на Здравко Жилов!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР