Зона кондуктор - така читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си

...
Зона кондуктор - така читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си
Коментари Харесай

Никой да не сяда! Зона кондуктор в пловдивски автобус!

" Зона кондуктор " - по този начин четец на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си до нашата медия. Ето на какво е станал очевидец той: " Здравейте, пиша Ви по отношение на една наболяла тематика, а точно " качественото обслужване " в градския превоз в Пловдив. От 1 март автобусна линия 99 към този момент се обслужва от " Хеброс бус ", само че отношението и качеството на пътешестване по тази линия е приравнена с престой в пъкъла. Шофиране бързо, набиване внезапно на спирачки, невъзпитани кондуктори са единствено дребна част от кошмара, който може да се преживее! Ежедневно ми се постанова да пътувам с 99, само че постоянно, когато мога, употребявам различен рейс. Озаглавил съм новината си " Зона кондуктор " ето за какво:

На 15 март (четвъртък) сутринта в 7.31 ч. се качих от спирка №80 – против Хлебозавода посока Центъра в рейс с номер РВ6492СР и от самото начало кондукторката " бранеше " своето място, и то не 1, ами 2 седалки. Седеше най-обезпокоявана на седалката, а до себе си държеше багажа си, и когато някой се качеше в рейса, тя дърпаше якето си никой да не седне на двете седалки. След като минахме Тунела, въпросната кондукторка към този момент даже не ставаше, а се изправяше и провикваше " Нетаксувани " и всички " бяха длъжни " да минат през нея. Доколкото съумях да видя от баджа й, името й е Василка Богданова. Можете да видите " зона кондуктор " на фотосите, които Ви адресирам.

Същият ден се возих още веднъж с автобусна линия 99, само че с регистрационен №РВ8507СР, като в 11.41ч. рейсът беше на спирка №10 – Тунела север-запад и стара жена се качи, един мъж и освободи седалка, на която да седне, само че заради внезапното тръгване дамата падна на земята, за благополучие се размина единствено с нерешителност. Всички в рейса бяха доста изплашени и се втурнаха да оказват помощ. Кондукторът, чието име не зная, всекидневно тормози всеки, който се качи в рейса да се таксува. Човек, към момента не е влезнал в рейса и той към този момент му диша зад врата, а водачът кара извънредно рисково.

Надявам се сигналите ми да бъдат оповестени във Вашата медия, а от компанията транспортьор – " Хеброс бус " да вземат някакво отношение към кондукторите и водачите по линия 99. Кошмарно е да се пътува! Докато не се вземат съществени ограничения, градският ни превоз ще наподобява на някой от кръговете на Ада ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР