Зодията на всеки, определя не само чертите на характера, но

...
Зодията на всеки, определя не само чертите на характера, но
Коментари Харесай

Как се влюбват зодиите

Зодията на всеки, дефинира освен чертите на характера, само че и въздействието, над способността да имаме любовни усеща. Астролози ни описват по какъв начин се влюбват разнообразни представители на зодиака. Научете и вие:
Някой се влюбват на мига. На някой са му нужни години, с цел да разбере, за любовта. Разбира се, има и такива, които обичат единствено себе си.
В доста връзки, зодията ни въздейства, над способността да имаме любовни усеща. Нека ви, разкажем по какъв начин става това с представители на зодиакалния мавзолей.
Как Овенът се влюбва
Сякаш Овенът се влюбва на мига, само че това се случва единствено, когато е подготвен за обич. Така, като че ли търси обект и когато някой подобаващ се появи на хоризонта, мозъкът му дава команда: „ Време е! “
Такава обич може да трае за цялостен живот, в случай че обичаният човек отвърне и не разочарова, не съобщи и не отегчава. В противоположен случай Овните незабавно стартират да гледат за идващ претендент.
Как Телец се влюбва
Телецът избора обект за обич в елементи. Той деликатно претеглят плюсовете и минусите. За него е значима стабилността в една връзка. Рядко може да се влюби в някой, който има доста фенове или голям брой романи. Избират сътрудник по този начин, че репутацията му да не е наранена.
Наред с това, Телецът цели да се влюби вечно, заради което деликатно избира, с кого да прекара живота си. Това не значи, че до съдбовната среща живее като аскетите. Дори противоположното, постоянно има и краткотрайни романи.
Как Близнаците се влюбват
Близнаците се влюбват елементарно и радостно. Чувствата им могат да провокират дълбока меланхолия, в случай че не са заимствани или в случай че това не стане бързо. Представителите от зодията се нуждаят от " всичко и в този момент ". Имат неразрушима потребност да очароват, да се трансфорат в „ опиат “, който не може да бъде зарязан.
Ако любовта на Близнак е взаимна, тя постоянно е краткотрайна и ненадеждна. Те бързо се отегчават, желаят да получат нова „ играчка “, макар че не всеки път си го признават. Оправданията са от сорта, че не са разкрили същинската сродна душа.
Как Рак се влюбва
Раците са внимателни в любовта. В началото са подготвени да поддържат, а когато любовта стане откровено възприятие, постоянно минават към психическа взаимозависимост.
Те просто, не схващат по какъв начин другия човек може да се стреми към персонална независимост и самостоятелност.
Как се влюбват Лъвовете
Лъвовете са извънредно любовни. Те могат по едно и също време да „ пламнат “ от обич от пръв взор и да разпалят пристрастеност към човек, който им е прочут от дълги години. Представителите на зодия Лъв, би трябвало да се обичат и да бъдат обичани. Зодия Лъв, знаят по какъв начин да очароват, по тази причина рядко срещат провали. Те са в положение да построяват връзките си най-правилно.
Как Девата се влюбва
Девите се влюбват рационално или се преструват, че изпитват усеща. Всъщност чакат, до момента в който обектът на тяхното внимание най-накрая се заплете в мрежите им.
Как се влюбва Везни
Везните се влюбват за „ признателност “, че им обръщат внимание. Дълбоките вътрешни размисли на тази зодия, ги карат да пропуснат същинската си сродна душа и да живеят живот с някой, който пръв признае любовта си към тях.
Това не значи, че не са в положение да реализират персонално благополучие. Ако пристрастеността избухне в тях, те са в положение да извърнат планините в името на същинската обич. Единствената неволя е, в това, че рядко познават, от какво в действителност се нуждаят.
Как Скорпионите се влюбват
Скорпионите най-често се влюбват в тези, които са недостижими. Те са привлечени от сложни задания, опасности и рискове. Това се случва, дотолкоз, че процесът на завземане, от време на време става по-ценен и значим от самия обект.
Те са нетърпеливи да видят, в идващия си любовен сътрудник, характерностите на първата си обич. Рядко обръщат внимание на тези, които не са като тях. Освен това, обичат да манипулират съзнанието на други хора, тъй че е мъчно да спрете да ги обичате. Може единствено да ги намразите.
Как Стрелец се влюбва
Представителят от тази зодия се влюбва на мига. Това става към тези, които го карат да се смее или се нуждае от отбраната му. В своята душа сродна, желаят да видят създание, което непрекъснато покровителства. Ако, стане другар с тях, тогава любовта пламва отначало и може да продължи доста дълго време.
Това не значи, че Стрелец няма да „ кръшне “. Дори и да обича някого, си резервира правото на персонално пространство. Не приема пристрастеността и половия контакт за изменничество. За него, това е просто следващото пътешестване, след което е толкоз хубаво да се върнете там, където го чакат.
Как Козирозите се влюбват
За Козирогът ролята на феромоните се играе от миризмата на пари и власт. Малко евентуално е да стартират да разменят усеща с човек, който не може да им даде нищо в кариерно или материално отношение.
Понякога - като предписание, Козирозите се влюбват в ранна юношеска възраст и губят главата си по някой, който няма какво да им предложи. Тук обаче, можем да приказваме за обвързаност в полово отношение, не за същинска и дълбока обич.
Как се влюбва Водолеят
Водолеят обича крайностите. Или се влюбва на мига, или деликатно оглежда претендента и по-късно си разрешават да го обичат. В първия случай е значима единствено концепцията да се влюби, а останалото не е значимо. При втория - условията са по този начин повишени, че заявителят за внимание, няма късмет за избор.
Представителите на зодия Водолей са перфекционисти и максималисти. Те не понасят несъвършенствата и не простят неточности. Понякога остават цялостен живот в търсенето на идеалната сродна душа.
Как се влюбват Риби
Рибите най-често се влюбват в тези, които не им подхождат. Представителите на тази зодия са привлечени от своите цялостни противоположности. Дори и да реализират реципрочност, страдат от недоумение, само че не трансформират нещата. Понякога в профил наподобява, като че ли са жертвата, само че постоянно, точно те хвърлят мрежите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР