Зодията може да издаде кръшкачите, пише в. "Дейли стар". Астролозите

...
Зодията може да издаде кръшкачите, пише в. "Дейли стар". Астролозите
Коментари Харесай

Проучване разкрива кои зодии изневеряват най-много

Зодията може да издаде кръшкачите, написа в. "Дейли остарял ".
Астролозите също считат, че представителите на избрани зодии са по-склонни да изневеряват. И в случай че необятно публикуваното разбиране е, че Скорпионите са изключително изявени на половото занятие, резултатите от изследване на EduBirdie разкриват напълно друга картина. За задачите му потребителите на уеб страницата е трябвало да дават отговор на въпроса какъв брой лоялни са във връзката си с колегата.
Данните от допитването разкриват, че до момента в който най-предани са Девите, най-склонни да поставят рога на половинките си са Лъвовете. Тридесет и шест % от представителите на "царската " зодия признават, че са изневерявали на сътрудниците си или са били "на ръба " да го сторят. Следват Овните (34 процента) и Близнаците (31 процента).
На четвърто място са представителите на зодия Стрелец - 23 % от тях споделят, че са кръшкали или съвсем са изневерявали на сътрудниците си. Следват Телците (17 процента), Раците (13 процента), Рибите (12 процента), Козирозите (11 процента), Водолеите (10 процента).
Изненадващо Скорпионите са в дъното на листата - едвам 9 % от тях са кръшкали или са били напът да изневерят. Следват Везните (7 процента) и Девите (6 процента).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР