Зодията до голяма степен предопределя характера и съдбата на човек,

...
Зодията до голяма степен предопределя характера и съдбата на човек,
Коментари Харесай

Какво е асцендент?

Зодията значително предопределя характера и ориста на човек, само че това, което има по-силно отражение върху качествата, които развиваме и демонстрираме в живота си, е асцендентът. Показва слънчевия ни знак. Нарича се още изгряващ знак. Асцендентът или изгряващият знак е астрологичният знак, който се намира на източния небосвод сега на раждането.

По какво се разграничават зодията и асцендентът?
 Какво е смисъла на асцендента за всяка една зодия? Какво е смисъла на асцендента за всяка една зодия?
Голяма част от хората не знаят, че с изключение на техния зодиакален знак има и нещо друго определящо. Това е асцендентът на зодията им. Асценден...

Съвпадането на зодия и асцендент е необичайност. В голям % от случаите асцендентът е друг от зодията. Докато зодията се дефинира от датата и месеца на раждане, асцендентът се дефинира от неговия час и от географското състояние – града, в който сте родени. Зодията предопределя характера ни, прочут за близките, а асцендентът – тези черти от него, които са познати единствено за най-близките ни хора.

Какво предопределя асцендентът и защо е виновен?
Черти от характера ни, които разкриваме единствено пред най-близките си хора. Начина на разбиране на света, мирогледа. Целите и фантазиите ни. Първото усещане, което оставяме у другите. Предопределя значително даже външния ни тип. Предопределя гения ни, развиването, качествата, пътя, който ще поемем. Сочи посоката, в която ще развиваме креативните си заложби.
Как да изчислите асцендента си?

Задачата е сложна, защото асцендентът зависи от мястото на раждане и точния час. Променя се на към 2 часа по време на всички 24 часа от денонощието. За облекчение и акуратност са основани онлайн калкулатори, в които, откакто се вкара роден град и час, както и дата и месец на раждане, се демонстрират зодията и асцендента на личността. 
 Интуицията на тези зодии е безпогрешна Интуицията на тези зодии е безпогрешна
Сигурно сте срещали хора, чиято вътрешен глас е по-силна от всеки път. Най-вероятно сте се учудвали по какъв начин по този начин постоянно познават и все едно им е с...

Освен зодията и асцендентът въздействие върху мирогледа, характера, живота, мощните и слабите черти, метода, по който мислите, действате и сте възприемани от близките, оказват и местоположенията на Луна, Венера и Марс в часа и деня на раждането ви. Това изяснява за какво хората от една и съща зодия и даже с един и същи асцендент се разграничават по някои свои черти на характера и държанието си и нямаме идентични персони.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР