Зодия Везни трябва да стиска зъби.Ето и целия хороскоп от

...
Зодия Везни трябва да стиска зъби.Ето и целия хороскоп от
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 февруари вторник: Да стиска зъби една зодия

Зодия Везни би трябвало да стиска зъби.

Ето и целия хороскоп от

Овен

Семейният живот на Овните през днешния ден няма да претърпи промени., само че и с новости няма да ги поглези. Е, чудесно! Както е известно, неналичието на новости единствено по себе си е оригиналност! А и да се следва основания ред за нещата, също няма нищо неприятно.

Телец

Днес би трябвало да не забравяте, че сте единствени и неповторими и в случай че сами не се обичате, никой няма да Ви обича, Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не позволите на Вашия обичан човек под една или друга форма да нарушава Вашите права и свободи.
 

Близнаци

През този ден звездите Ви пожелават самообладание, тъй като без това качество мъчно бихте изкарали до Вашия обичан човек повече от 10 минути. Впрочем, в случай че съумеете да деянията чудеса от устойчивост, старанията Ви ще Ви се върнат многократно. Няма да съжалявате!
 

Рак

Най-важното за Вас в този момент е, да не привиквате към хубавото. А то в връзките с Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде прекомерно доста. В някои моменти дори ще Ви се коства, че спите или ненадейно сте попаднали в приказка. Какво пък, дано е по този начин! От това ще получите най-много наслаждение!
 

Лъв

Ще Ви нападат призраците на предишното през този ден. Неочаквано ще Ви се прииска, да се върнете при своя в миналото обичан човек или най-малко да го видите, да почувствате неговия глас и да усетите, че е паралелно с Вас. Много е значимо това да не скапе връзките Ви със сегашната половинка.
 

Дева

Смятате, че няма нищо по-добро от опцията за избор? Увереността, че в случай че не проработи вид А, проект Б наподобява преуспяващ, а проект В въобще не се нуждае от доработване, мигновено покачва Вашето въодушевление. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкоз доста проекти, само че съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят по този начин, че ненадейно ще Ви посети непосредствен човек, който ужасно доста се нуждае от Вас.
 

Везни

Днес ще деянията мекота и доброжелателност. Бъдете сговорчиви и се съгласявайте за всичко с Вашия обичан човек. Уви, да спорите и да се пробвате да му пречите по какъвто и да било метод за реализиране на задачата, която си е набелязал, е напълно беполезно. Стиснете зъби, въздъхнете и потърпете.
 

Скорпион

Настроени сте много уверено! Възможно е, да сте си сложили цел, която малко да излиза от рамките на Вашите благоприятни условия. Макар че постоянно без съмнение се захващате за всякаква работа, старайте се, да не надценявате своите сили, тъй като другояче решаването им може да Ви принуди, да поемете непотребен риск. Вместо това, е по-добре да се концентрирате върху това, да разширите своите умения, да приключите със започнатите планове, както и да въведете порядък в дома си. В тези неща може да се крие ключа към златното бъдеще.
 

Стрелец

Денят е доста подобаващ за занимания, изискващи внимание, търоение и старание.Не разчитайте, че ще съумеете да пистигнете поставените цели в къси периоди - ще се наложи дълго да се потрудите. Деловите връзки ще се подреждат на пръв взор хармонично, само че не очаквайте от своите сътрудници безгранична лоялност, с цел да не се разочаровате. Денят е обвързван със съблазни и изкушения. Новите изкушения не са по този начин мимолетни, както би Ви се желало да мислите, а зародилите се през този ден благосклонности бързо ще прераснат в съществено възприятие.
 

Козирог

Днес на Вашия обичан човек доста ще му се желае да Ви напомни за някои не напълно приятни моменти от взаимното ви минало. Макар че няма да имате никакво предпочитание за това, въпреки всичко се пробвайте да си ги спомните. Дори и от своите истории от време на време е потребно да си извличаме поука.
 

Водолей

Не е зле, по-малко да разказвате за своите проблеми на странични хора, с цел да не се постанова по-късно да се разкайвате за своята приказливост. Дайте си сметка, че каквато и тягост да се случи, постоянно има хора, които са знаели тъкмо какво ще стане. Обсъдете всичко в фамилен кръг, и решението ще пристигна ненадейно бързо.
 

Риби

Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния си живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и по тази причина в случай че някой демонстрира темперамент, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на създаване на нови връзки и поддържане частично на към този момент съществуващите. Това в действителност визира освен Вашия персонален живот, само че и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, употребявайки всичката си сила, с цел да извършите другите щастливи, оставяте малко, с цел да ощастливите себе си, а това към този момент не е положително...

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР