Зодия Везни е известна със своите колебания и нерешителност. Но

...
Зодия Везни е известна със своите колебания и нерешителност. Но
Коментари Харесай

Ето какво ви очаква, ако сключите брак със зодия Везни

Зодия Везни е известна със своите съмнения и колебливост. Но пък въпреки това Везните обичат да са в центъра на събитията - нямат проблеми в основаването на нови връзки и другарства. Ако се стигне до взаимен сватбен живот, те са последователи на сигурността. Везните могат да се влюбят доста елементарно, само че след първичната страст слизат на земята и стартират да се двоумят дали са намерили подобаващия сътрудник, с цел да пристъпят към по-сериозната стъпка от живота си - бракът.

Затова в случай че решите да предложите брак на представител на Везните, би трябвало да сте наясно какво да очаквате от него.

Каква брачна половинка е дамата Везна

Жената, родена под тази зодия, обича да бъде ухажвана и обгрижвана. Щом усети сходно отношение, тя се раздава в секса. Предпочита до нея да стои мощен мъж, който знае какво желае от живота. Жената Везна позволява до себе си мъже, които се грижат за нея, разнообразяват я и извършват нейните стремежи и прищевки. Когато откри подобен мъж и се реши да заживее с него и вероятно да сключат брак, тя се стреми да се грижи за фамилията си. Жената Везна се приспособява по-лесно към измененията. Има метод към хората и мъжете я боготворят. Често пъти е склонна да се подаде на някой флирт, само че като цяло гледа той да не попречи на фамилните й връзки. Не страда от липса на обожатели, тъй като може ловко да ги употребява в своя изгода. Ако нейната половинка й изневери, тя постоянно съумява да разбере това, тъй като има безпогрешна вътрешен глас.

А ето какъв е като брачен партньор мъжът от зодия Везни

Мъжът, носещ знака на Везната, има сексапил и самостоятелност. Той желае да бъде водещата страна, когато е в любовна връзка. Когато стане глава на фамилията, от време на време неговия характер може да изкара дамата отвън нерви, тъй като не го свърта на едно място. Най-важното за подобен мъж е дамата да не се пробва да господства над него. Иначе може да се стигне до спор и разлъка.

Мъжът, роден под знака на зодия Везни, е интелигентен и не обича да рискува, когато става дума за по-сериозна стъпка и обвързване. Той желае да обезпечи на нежната си половинка всичко, от което има потребност и едвам тогава да й предложи да остареят дружно. Влюбва се в дами, които са красиви и знаят по какъв начин да се обличат. Самият той гледа постоянно да е облечен стилно и елегантно, тъй като знае, че дамите го правят оценка.

Когато остане измамен в избора си на половинка, той може да изпадне в депресивно положение. Ако брачният му живот му доскучае заради някаква причина, изневярата е допустима реакция, само че той ще я скрие и ще се опита да резервира брака си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР