Зодия Овен е една от по-нестандартните в зодиака. Интересно е

Зодия Овен е една от по-нестандартните в зодиака. Интересно е ...

Как да разберете дали зодия Овен ви харесва?

Зодия Овен е една от по-нестандартните в зодиака. Интересно е да видим как да разберем дали представителите на този зодиакален знак харесват дадена зодия или не: 

Овен (21 март - 19 април)

Ако сте Овен, тогава другият Овен, който е в горещо преследване за вас, наистина е готов, желае и може да ви покаже колко горещо е това преследване. Не всеки знак се разбира със свой собствен знак, но в случая на Овен всичко е интензивно. 

Телец (20 април - 20 май)

Ако сте Телец и Овенът ви харесва, първото нещо, което ще забележите, е как те продължават да искат да говорят. Отначало ще намерите това очарователно, докато не забележите, че те продължават да говорят за любимата си тема: себе си. Колкото повече те харесват, толкова повече ще говорят за себе си. Можем само да се надяваме, че наистина сте чули всичко за тях.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Когато Овен те харесва, Близнаци, първото нещо, което ще направиш, е да ги осъдиш и след това да им позволиш момент от твоето време. Ще им дадете всяка причина на света да бягат по хълмовете в страх и ужас заради вашите по-малко очарователни начини. Но този луд стар Овен просто ще се връща. 

Рак (21 юни - 22 юли)

Когато Овенът ви харесва, Рак, те няма да бъдат нищо друго освен да обожават. Те са във всичко, което представлявате, главно защото не споделят нито една от вашите спокойни, хладни, събрани черти. Ще бъдете очарователни за вашия ухажор Овен, а техният подход на върха повече от вероятно ще ви очарова направо в спалнята. Не се страхувайте, те ще ви уведомят колко много ви харесват там.

Лъв (23 юли - 22 август)

Стойте настрана - на път сте да бъдете харесани от Овен. Ако сте мислили, че сте силната, доминираща сила във всяка връзка, сте помислили погрешно. Вашият любовник Овен не може да си помогне. Те трябва да доминират; това са техните начини за защита. Страхотното за вас е, че техният мощен подход към любовта ще действа като приятно разсейване.

Дева (23 август - 22 септември)

След като сте решили, че сладкият Овен, който ви смазва от месеци, е около вас, ще забележите, че те не са спрели, дори след като им кажете, че не се интересувате. Това е чарът на Дева, точно там: постоянството е нещо, което харесвате в партньора, а Овенът няма да отстъпи. Свикнете с това, Дева - че Овенът ви харесва и ако му отделите малко време, може дори да ги харесате.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Причината, поради която Овен те харесва, Везни, е, че си такъв флирт, че привличаш почти всички. Вие сте по-скоро в обожанието, отколкото в това кой го дава. Отворете обаждането на Овен; те са толкова различни от вас, че би било хубаво да излизате някой, който не е идентичен с всички останали, които някога сте познавали.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Нека просто кажем, че ако някой Овен ви харесва и вие предстои да сте в горещи, изпарени, нелепи лудории в спалнята. Овен и Скорпион е равно на да! Когато те харесват, те знаят какво точно искат от теб и ти ще се справиш с това лесно, Скорпион!

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Когато огнените знаци попаднат един на друг, това е кралско пътуване до земята на чувствеността, така че внимавайте за някои мечтателни ситуации и някои горещи времена, които предстоят, Стрелец. Това е в тяхната природа; те не могат да не се чувстват незабавно привлечени от Стрелец. Това трябва да е вашата независима ивица и те искат да царуваш в дивостта си ... за забавление, разбира се.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Овенът има потенциал да ви впечатли сериозно, Козирог. Вие сте толкова различни от тях и те са любопитни как работите. Не само това - те са също толкова впечатлени от вас. Правите специални неща, които Овните не могат и те искат повече от това, близо до тях. Ако ви харесат обратно, това може да се превърне в дълготрайна и много интересна любовна връзка.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Ако имате късмета да бъдете харесани от Овен, тогава направете си услуга и оставете това да се случи, Водолей. Задържате се твърде често и понякога пропускате поради страха да не искате да се ангажирате. Всичко е наред - Овенът не планира да ви изневерява и ако им се даде шанс, те могат да бъдат отдадени и верни любовници. 

Риби (19 февруари - 10 март)

Вероятно прекарвате половината си ден, за да изгоните Овен, тъй като по някаква причина този знак наистина и истински обича Рибите. Нещо във вас е магнетично за този знак и ако има Овен, който се откроява над другите Овни, тогава инвестирайте малко време в тази връзка. Опознайте ги, тъй като най-голямото им желание е да ви направят щастливи. Всичко е добре с Овен и Риби.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com