Зодиите посрещат заедно нова година. Вечерята се случва в къщата

...
Зодиите посрещат заедно нова година. Вечерята се случва в къщата
Коментари Харесай

Как зодиите празнуват заедно Нова година

Зодиите посрещат дружно нова година. Вечерята се случва в къщата на Девата. Тя е почнала да чисти още на 20 декември. Mинала е щорите с четка за зъби с препарат, изтъркала е ъгълчетата в банята с клечки за уши и е забърсала с дезинфекциращ лосион чашите от полски кристал. В резултат на това Девата припада малко преди да дойдат гостите, написа " Марица ".

Първи идва Лъвът. Той носи бутилка шери и паница с кюфтета. Никой не го посреща, само че той си влиза и защото другите закъсняват, стартира самичък да си споделя вицове и да се смее на всеослушание.

В този миг на вратата се звъни: Везните и Телецът идват. Вече са пияни. Везните са вегани от месец и три дни и влизат с изострен спор в Лъва, задето е донесъл кюфтаци.

Телецът е в пределно неприятно въодушевление, тъй като поради закъснението се е наложило да вземат такси, а парите за него не са били планувани в месечния му бюджет. Започва да се вайка, че би трябвало да се събува, а това е селско, когато на вратата още веднъж се звъни и идват Близнаците, ухилени до ушите. Носят маршмелоус за печене в камината. След тях влиза Козирогът, облечен в фешън манто и модерно шалче, и Ракът, който е нацупен. Ракът носи сармите и чушките с фасул и като схваща, че Девата е в безсъзнание, се заема да постави масата.

Идва Стрелецът, който споделя на Рака, че наподобява изтощен, след което Ракът се наскърбява. Везните свестяват Девата, тъй като не се усещат добре, в случай че всички останали не се усещат добре, след което бутат кристална ваза от масата и Девата още веднъж припада.

На вратата са Рибите, които с влизaнето стартират да дават ум какви ястия би трябвало да има на масата, в резултат на което Ракът се наскърбява и на тях.

Скорпионът идва запотен и стартира да се смее на вицовете на Лъва - Стрелецът се нервира, че му лишават вниманието. Скорпионът незабавно се заема да ухажва Овена и двамата се затварят в стаята, гонят Девата.

Водолея още го няма, отвън всевъзможни порядки на учтивото забавяне е. Ракът се сърди.

В 10 ч. всички сядат на масата. Овенът, Стрелецът и Лъвът се скарват кой да каже молитвата. Оказва се, че единствено Стрелецът я знае: Овенът може да рецитира само „ О!Шипка “, а Лъвът може да свири „ Мила моя мамо “ на пиано, само че пиано няма.

Рибите имат забележки към салатата, което наскърбява Козирога - това е единственото, което той може да сготви. Затова той се отдръпва да чете в стаята, тъй като не желае да стане като Джино от VIP Brother “. А и никой на масата не дава отговор на неговото интелектуално равнище.

Вече е време да се разопаковат подаръците и Водолеят идва. Мокър е до кости, въпреки че на открито не е валяло от месец. Никой не пита. Влиза и бута елхата, две играчки се чупят и Девата още веднъж припада.

Водолеят се усеща отговорен и открива, за кой ли път, че зла небивалица е съществуването “. Носи стихосбирка на Далчев в джоба си и отива в кухнята да уважи за утешение.

Натъква се на Лъва, който скритом гълта кюфтета. Везните идват след Водолея и нов скандал се развихря сред тях и Лъва: поради кюфтетата.

Телецът се пробва да ги разтърве, тъй като храна не трябва да оди зян, каквато и да е. Овенът е пийнал на мотика и заплашва всички, че ще хване самолета за Колумбия и в никакъв случай към този момент няма да му видят очите. Останалите са облекчени.

Скорпионът желае да тръгне с него, тъй като е отегчен, а е чувал, че в Колумбия се вършат хубави снежни индивиди.

Стрелецът обезверено се пробва да притегли вниманието към себе си и с Лъва се сплотяват да отварят подаръците.

Оказва се, че Девата е купила за всички вълнени чорапи. Телецът не е взел нищо за никого и се спотайва. Ракът е купил за всички по една коледна играчка. Водолеят е не запомнил да вземе дарове.

Скорпионът е минал през обичания му сексшоп и е взел по едно вибро яйце за всеки.

Овенът се е изхвърлил и е взел за всички по чифт кожени ботуши. Козирогът е купил книги. Рибите раздават безвъзмездни препоръки.

Близнаците дълго са спорили със себе си какво да купят и в последна сметка са заложили на практичното: всички имат нови четки за зъби. Лъвът е оставил под елхата по една движимост от „ Всичко за левче “, опакована в ултралъскава опаковка.

Везните са написали в Гугъл „ най-скучният подарък “ и са купили на всички по една свещ с мирис на ванилия. Стрелецът е взел по една бутилка ракия, само че има бонус: по една непреднамерена засегнатост за всички.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР