Зодиите имат огромно значение за това какви сме и какъв

...
Зодиите имат огромно значение за това какви сме и какъв
Коментари Харесай

ТОП4 на най-палави зодии

Зодиите имат голямо значение за това какви сме и какъв е характерът ни. По това под кой зодиакален знак е роден можем да разберем повече за един човек. Понякога зодията приказва повече за него, в сравнение с самият той в миналото е предполагал.

Има, да вземем за пример, четири зодии, които имат способността да прелъстяват доста повече хора от останалите. палавници непрекъснато се забъркват в любовни истории и си докарват доста главоболия.

Ето ги и тях:

1. Скорпион

Този изключително бурен знак е под закрилата на планетите Марс и Плутон. Чувствени и настоятелни, те преследват обекта на желанието си до последно. Не просто желаят това, от което считат, че се нуждаят в любовта. Партньорите им ги дефинират като най-страстните любовници. Арсеналът от техники впечатлява противоположния пол.

Скорпионът се разграничава от всички, защото работи нетипично. Той следи жертвите си от разстояние и когато види подобаващ миг, се хвърля като див звяр. Те са непредсказуеми, буйни, прелестни събеседници с постоянно забележително поддържан външен тип -просто няма по какъв начин да им устои човек;

2. Телец

Най-чувствителният знак в зодиака има и най-вече интимни колегата в живота си. Силните им страни са спонтанността в дейностите и изобретателността и издръжливостта в леглото. Родените под този зодиакален знак имат позитивно и мощно лъчение, което не остава неусетно.

Чарът и интелектът ви са оптимални. Въпреки това рядко вършат първата крачка и желаят от индивида против тях да бъде интензивният. Ако желаете да възбудите интереса му, изпратете му сигнал, че го харесват, а по-късно просто чакайте самичък да дойде;

3. Близнаци

Виртуози във флирта, съвсем няма човек, който е кадърен да им устои. Артистични по природа, те са изключително положителни в връзката и съблазняващите игри. Когато влязат някъде, няма човек, който да не забележи техните лъчение, външност и възприятие за комизъм.

Близнакът мигновено се трансформира в център на вниманието. Той е положителен, добър слушател и сантиментален сътрудник – неща, които му обезпечават известност измежду представителите на противоположния пол.

4. Водолей

В интимната сфера те са едни неповторими индивидуалисти. Харизмата им наелектризира близките и се ръководи от Уран. Гъвкави и амбициозни, те не отхвърлят, до момента в който не получат мечтаното. Нужно им е малко, с цел да завоюват вниманието и интереса на противоположния пол.

Те са отзивчиви и постоянно вършат първата крачка - изключително представителите на мощния пол. Винаги умеят да кажат тъкмо това, което индивидът против тях желае да чуе. Големи флиртаджии, те омайват бързо, а по-късно също толкоз скоростно изчезват, без даже да оставят записка. Мнозина са тези, чиито сърца са разрушени точно от Водолей.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР