Зодиакалният кръг е разделен на 12 части. Всеки един от

...
Зодиакалният кръг е разделен на 12 части. Всеки един от
Коментари Харесай

От какви болести трябва да се пазят най-много Овен, Телец и Близнаци?

 scale_1200
Зодиакалният кръг е разграничен на 12 елементи. Всеки един от тях дава отговор за избрана част от тялото и обвързваните с него болести. Това е изключително явно, когато в знака се намират нездравословните плането (Марс, Сатурн, Лунен възел, Слънце).

Зодиакът стартира с Овен и приключва с Риби. По същия метод, в случай че вървим от горната страна надолу, човешкото тяло стартира от главата и приключва със стъпалата.

Съседните знаци постоянно споделят избрани елементи на тялото.

 Овен

Първият знак е виновен за главата, в дословен и  метафоричен смисъл. Нарушения на работата на мозъка, главоболия и мигрени, зашеметяване и пострадвания на главата – всичко това е прерогатив на Овен.

Умствено пресилване, прекалено много мисли в главата и  несъразмерната несдържаност на огнения детайл,  се демонстрират под формата на бодърствуване или назад –  несъразмерна унесеност.

   болест

Този знак управлява долната част на шията и  отчасти белите дробове, тъй че съществуването на вредители тук предизвиква бронхит и пневмония, кашлица.

Астма или туберкулоза може да се прояви при провали в  тази област. Друга сфера на въздействие на Близнаци са ръцете.

Наличието на неподходящи планети в Близнаци води до пострадвания на горните крака, трептене на ръцете.

Този знак е податлив към нервно безсилие и увреждане на нервните тъкани.

Следва.

Още по тематиката:

Аюрведа: Болестите са единствено 5 типа

 

1. Болести – учители Такива болести се появяват, когато човек “кривне ” от своя постепенен път и навлезе в “задънена улица ”, и са индикатори за нашите пороци и недостатъци. Според гледната…

Цялата публикация

Фаталните пристрастености, които провокират тежки заболявания и недъзи

 

На енергийно ниво  това е елементарно да се изясни: за всички усеща и страсти в нашето тънко тяло, наречено астрал, дава отговор сърдечната чакра. Причините за пораждане на някои изключително опасни…

Цялата публикация

Кармичните заболявания на Знаците на Зодиака – 2

 

Продължение. Кармични болести на Рак Тайнствената и загадъчна Луна е  владетелят на този знак – тя е  виновна за храносмилателните органи, затова кармично Раците са предразположени към болести на стомаха…

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР