Зодиакалните знаци и съвпадението на леглото е много интересен въпрос.

...
Зодиакалните знаци и съвпадението на леглото е много интересен въпрос.
Коментари Харесай

Двойките зодии, които най-много си пасват в леглото

Зодиакалните знаци и съвпадението на леглото е доста забавен въпрос. Всички знаем, че доста фактори могат да повлияят на половото ни задоволство. Зодиакалният знак е един от тези фактори, които могат да повлияят на чертите на характера и темперамента ни. Разбира се, някои неща е най-добре да разберете на процедура, само че не пречи да забележим какво можем да научим за евентуален ухажор с помощта на астрологията, написа struma.bg.

Овен и Стрелец

Зодиакалният Овен има огнен характер и търси сътрудник, който също ще заобикаля скуката и рутината. Овните постоянно пропущат любовната игра и избират да стигнат до края. В леглото ще се задоволят със Стрелец, който е цялостен с сила, не се свени да полудее и не се опасява да опитва.

Телец и Рак

За разлика от зодия Овен, Телецът обича дългата любовна игра, която стартира, до момента в който е на среща в ресторант или кино. Телците съблазняват и очароват и третират секса като маратон, а не като спринт. Това сигурно ще зарадва прочувствения, тънък Рак, който обича да изпитва дълго самодоволство.

Близнаци и Водолей

Близнаците обичат да опитват, а Водолеите обичат да се забавляват. Тази композиция е идеална за спалнята. И двете зодии обичат да флиртуват и да приказват на един глас за потребностите си. Зодиакалните Близнаци и Водолей несъмнено няма да се отегчат един от различен. Те непрекъснато търсят завършения и нови чувства. Определено не са от срамежливите.

Рак и Скорпион

Фантазия и пристрастеност – това ще отличи тази двойка от останалите. Скорпионите ценят честността, а Ракът желае сигурност. Ето за какво те биха се впишасали идеално в спалнята. Ракът и Скорпионът могат да бъдат съвършената двойка освен в леглото – този дует ще работи и в всекидневието.

Стрелец и Лъв

Това е в действителност огнена композиция. Стрелец и Лъв желаят да преобладават, те са смели и водени от мощни стремежи. Стрелецът и Лъвът ще осъществят своите пикантни мечти, такива, които другите могат да изплашат.

Дева и Козирог

Тези зодии подсигуряват, че половите потребности на колегата ви са задоволени, тъй че се вписват идеално в леглото. Те се нуждаят от любов и грижа, само че обичат да отвръщат със същото. Те ще останат в леглото, до момента в който и двамата имат голям брой оргазми.

Везни и Овен

Този дует не е съвършеният за всекидневно съгласие. Но в секса се допълват по съвършен метод. Между Везни и Овен има доста неща и от дълго време е известно, че противоположностите се притеглят. Везните ще научат Овена да забавят малко и да се любуват на секса през цялата нощ.

Риби и Скорпион

Зодиакалните Риби са романтици. Страстта е присъща за техния темперамент. Същото е и със Скорпионите – тяхната душа е буйна и чувствена. Основата на триумфа е честното изложение на потребностите и творчеството. Рибите и Скорпионите знаят това доста добре. В живота обаче е малко евентуално да основат трайна връзка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР