Знаят, че Ви ограбват, подкрепят се, късат си ризите, ако

...
Знаят, че Ви ограбват, подкрепят се, късат си ризите, ако
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Късат си ризите, ако се махне дерогацията

" Знаят, че Ви ограбват, поддържат се, късат си ризите, в случай че се махне дерогацията, а излиза, че става въпрос за милиарди левове ".

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, във връзка последните данни, че глобите против Русия са били заобикаляни посредством дерогацията за съветския нефт за " Лукойл ".

" Още преди година и половина упованията ми бяха да се спре обирането на българите от нафтата и бензина. През цялото това време ни се обясняваше по какъв начин това са политически закачки. А цените на горивата стигаха до 4 лв. при дерогация на най-евтиния нефт.

Сега се оказва, че половината нефт е бил съветски по време на нашето ръководство, което е вярното, а в това време тези, които настояват какъв брой " анти-Путин " настроени са, по време на наказания и война позволиха преработката на съветския нефт да стигне до 100% и да се осъществят големи облаги, които обаче бяха измъкнати от джобовете на българите.

Кой е отговорен? Който е носил и носи отговорност - да си дава отговор. Сигурно някой се е възползвал, за милиарди едва ли ще стигнат до това кой е тъкмо ".

Това разяснява Борисов. И добави:

" С огромно страдание споделям, че това беше политиката на България към този момент втора година. Това са обстоятелствата - хората сме ограбени, а някои са спечелили милиарди. Денков е споделил, че никой в България не се е възползвал. Значи някой отвън България се е възползвал - тъкмо това, което ние приказваме от толкоз доста време. А българите са ограбени. С големи напъни на Народното събрание се опитваме ограбването да престане. Искаме да спрем дерогацията най-малко от година, с цел да не се възползва някой различен в чужбина ".

Според водачът на ГЕРБ образованието на полигон " Ново село " през днешния ден демонстрира положителната подготовка на българската войска.

" Искам да припомня, че действителната рационализация на армията стартира 2017 година. Сега доста хора единствено приказват, само че в действителност държавните управления, които аз ръководех, вложиха милиарди левове за рационализация в защитата ни. Кугърите, Пантерите и Спартаните бяха купени от нас. Платихме Ф-16 предплатено, с цел да не тежат в този момент на бюджета и следващата година първият аероплан би трябвало да пристигна. Кораби, втората част на ескадрилата, военната помощ за Украйна... Искам да благодаря на всички партии в Народното събрание, които гласоподаваха вчерашното решение за Страйкърите. Приписват си триумфи, само че решенията и законите за модернизацията на армията се случват в българския парламент ", сподели още Борисов.

За следващ път той съобщи, че " Продължаваме промяната - Демократична България " са щели да изгубят изборите в София, в случай че не е била поддръжката от ГЕРБ.

" Ако не ги бяхме подкрепили в София нямаше да имат кмет. На изборите те изгубиха и действително са четвърта политическа мощ. Парадоксално е с 34 депутата да обясняваш, че ще падне държавно управление, в случай че някой нападне непознатите ползи ", изясни Борисов.

Според него " във времена на войни в Украйна, Израел и Газа, държавното управление го има поради геополитическата конюнктура ".

" Изключително значимо е да сме мощни и единни в този блок, с цел да продължим обновлението на армията. Утре групирам актива на партията, с цел да решим за поддръжката си за държавното управление. Ще изговорим кое би трябвало да подкрепим и от кое изрично да се разграничим ", съобщи Борисов.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР