Знаците потвърждават, че влакът се кара от ДПС, режисьор е

...
Знаците потвърждават, че влакът се кара от ДПС, режисьор е
Коментари Харесай

Гечев: Влакът се кара от ДПС, режисьор е ГЕРБ, а изпълнители - артистите от ПП-ДБ

„ Знаците удостоверяват, че влакът се кара от Движение за права и свободи, режисьор е ГЕРБ и реализатори са артистите от партията на „ Промяната ” и Демократична България. Нали всички виждаме по какъв начин от първия ред господин Пеевски ги върти на дребния си пръст, по какъв начин през половин час дава изявленията и върти цялата страна и откакто другите юнаци от „ несглобката ” и от небългарската група са съгласни да извършват такива решения – това си е техен проблем, който визира и цялата страна ”. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS. Думите му са във връзка изявлението на водача на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, който съобщи след отсроченото гласоподаване на вота на съмнение в четвъртък: „ Това е вечерта на знаците ”.

„ Трудно е да се планува, най-вероятно са си стиснали ръцете. Най-вероятно ще си поделят порциите и ще се спогодят. Самите те (управляващите) не желаят нови избори, неслучайно се назовават „ сглобка ”, „ некоалиция ” – не е ясно какво са. Какво не са, към този момент разбрахме. Българска социалистическа партия е в съпротива, изпълняваме задължението си пред гласоподавателите. Винаги, когато можем да се обосновем, предлагаме други възможности ", изрази мнението си Гечев.

Относно прекратяването на дерогацията, той съобщи, че това му намирисва по какъв начин група хора в Народното събрание от „ несглобката ” или „ некоалицията ” желаят да си присвоят рафинерията в Бургас. „ Сега претоварвали кораби – какво прави българската страна – има Гранична полиция, има войски на НАТО в Черно море, а те претрупват кораби. Залогът е активи за милиарди. Който ръководи рафинерията, той има много стопански благоприятни условия за влияние ”, сподели Гечев. Той изясни, че „ Лукойл ” има бензиностанции в Съединени американски щати – в Ню Йорк, в Ню Джърси и в Пенсилвания. Продава без никакви проблеми там, както има и бензиностанции в цяла Европа, в това число до Европарламента, посочи депутатът.

За погрома при митинга в четвъртък, до момента в който на Националния стадион се водеше мача България-Унгария, той сподели че вътрешният министър Калин Стоянов би трябвало да подаде оставка.

Относно политиката на партията му в София, той сподели, че желаят да се върнат общинските компании за обслужване на дейностите в града.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР