Знанията, които сте получили в Академията на МВР ще ви

...
Знанията, които сте получили в Академията на МВР ще ви
Коментари Харесай

Старозагорската опера кани деца на спектакъла „ ФА СОЛ ЛА се забавлява“

Знанията, които сте получили в Академията на Министерство на вътрешните работи ще ви оказват помощ да намирате верни решения в сериозни обстановки.

Бъдете изобретателни и потребни в своята професионална сфера, по този начин основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров поздрави задочно приключилите магистърски и бакалавърски стратегии в АМВР, випуск 2017-2021 година. В словото си той акцентира, че през днешния ден обществото и страната се нуждаят от образовани, мислещи, изобретателни и инициативни младежи с съвременно мислене и визия, само че също по този начин – сериозни, аналитични и идейни водачи.  

Ректорът на Академията ст. комисар доцент доктор Руси Янев връчи дипломите на приключилите задочници с пожеланието да не стопират да се усъвършенстват, мечтаят смело и още по-дръзко да работят, с цел да осъществят своите цели.

Днес дипломите си получиха 58 студенти, придобили просветително квалификационна степен „ бакалавър “ и „ магистър “ по специалностите „ Публична администрация “, „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “, „ Психологично подкрепяне на оперативно-издирвателната активност “, „ Стратегическо управление и ръководство на сигурността и публичния ред “ и „ Защита на националната сигурност “.

Тържеството почетоха шефовете на ГДБОП и ГДНП – основните комисари Калин Стоянов и Венцислав Кирчев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР