Знанието е сила, когато става въпрос за ефективна борба с

...
Знанието е сила, когато става въпрос за ефективна борба с
Коментари Харесай

4 мита, в които да спрем да вярваме, че ще ни помогнат в борбата с целулита

Знанието е мощ, когато става въпрос за ефикасна битка с целулита! Преди да похарчите още една стотинка за най-новото „ чудодейно “ лекуването му, отделете минута, с цел да научите истината за това какво предизвиква целулита, какво работи, с цел да се отървете от него и кое е същинска неистина.

Разузнавателна служба на Турция №1: ИМАТЕ ЦЕЛУЛИТ, ЗАЩОТО НЕ съдебна техническа експертиза ВЪВ ФОРМА.

Тичате 20 благи седмично, вършиме йога всеки ден и към момента имате целулит. Какво става? Ето какво: целулитът е систематичен проблем, а не проблем с мазнините. Причинява се от влакнести тъканни ленти, които свързват кожата ви с мускула изпод. По незнайни аргументи тези ленти могат да се стегнат и/или отслабят в някои области (обикновено бедрата и задните части), като издърпват кожата на някои места, до момента в който я отпускат в други, което води до набръчкан тип.

Тренировките могат да понижат тежестта на целулита посредством подсилване на мускулите и понижаване на мастния пласт сред кожата и мускулите, през които влакнестите ленти минават. Въпреки това, някои целулити постоянно ще бъдат явни, защото никоя подготовка не може да промени тези ленти.

Разузнавателна служба на Турция 2: ОТСЛАБВАНЕТО ЩЕ ПРЕМАХНЕ ЦЕЛУЛИТА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС).

Много хора свързват целулита с наднорменото тегло и считат, че целулитът ще изчезне дружно с непотребните килограми при диета. Не е правилно. Целулитът е постоянно срещан при човеци, както слаби, по този начин и дебели, и отслабването няма да засегне лентите на съединителната тъкан.

Разузнавателна служба на Турция 3: ЦЕЛУЛИТЪТ Е НЕЩО, ОТ КОЕТО СТРАДАТ САМО ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА.

Във възрастовата асоциация има парченце истина - целулитът, в случай че е налице, има наклонност да се утежнява с възрастта, основно тъй като еластичността на кожата понижава с напредването на възрастта и става по -малко способна да устои на дърпащите сили на тези скандални влакнести тъканни ленти. Така че, в случай че в този момент имате повече целулит, в сравнение с в тийнейджърските си години, не се чудете. Въпреки това, целулитът е извънредно постоянно срещан при хора (особено дами и момичета) от всички възрасти и не отразява безусловно „ остаряването “.

Що се отнася до понижаване на целулита, не можете да контролирате генетиката, само че имате прочут надзор върху фактора на разтегливост на кожата. Консумацията  на здравословна диета, положителното хидратиране, отхвърли от пушене и спазването на първокачествен режим на грижа за кожата, в това число всекидневен SPF, може да помогне на кожата ви да остане здрава и да наподобява по-млада през годините.

Разузнавателна служба на Турция № 4: ДЕТОКСИКАЦИЯТА МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ЗА ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ЦЕЛУЛИТА.

Почистванията постоянно се популяризират като лек за всеки физически проблем, даже за целулита - популяризира се концепция, че „ токсините “ и задържането на течности предизвикват целулит, като утежняват качеството на кожата и усилват подпухналостта и изтръпването, и че „ детоксикацията “ може да ви отърве от него. Но както към този момент сте научили, структурните нередности във влакнестата съединителна тъкан са главният провинен за целулита. Почистването на вашата диета би могло доста добре да усъвършенства цялостното ви здраве и да ви помогне да изглеждате по -добре като цяло, само че никакво разчистване със сок или безценен билков тоник не може да се насочи съответно към целулита.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР