Знаменитостите са обикновено ексцентрични хора, които обичат да показват своята

...
Знаменитостите са обикновено ексцентрични хора, които обичат да показват своята
Коментари Харесай

Звездните бебета с най-странни имена

Знаменитостите са нормално ексцентрични хора, които обичат да демонстрират своята артистична страна по всеки вероятен метод.

Безспорно е, че когато човек има изобретателно мислене, той постоянно е кадърен да основава и измисля все нови и нови неща.

Вижте новородения английски принц

Точно това се получава, когато известните хора кръщават децата си. Е, да не преувеличаваме, не всички избират странни имена, които звучат (най-вече на български) необичайно и не изключително обикновено.

Ето няколко образеца за звездни деца, които несъмнено се отличават освен с родителите си, само че и с имената си.

Национален статистически институт: Кои са най-честите имена, момчета или девойки се раждат повече

Зума Неста Рок

Зума е синът на рок певицата Гуен Стефани и Гавин Росдейл. Зума е кръстен на плажа Зума Бийч в Малибу, Калифорния, където Росдейл един път получил просветление за посоката, в която би трябвало да поеме с кариерата си.

Неста се превежда от ямайски като „ чист “ и „ неоцапан “ и показва любовта на родителите към Ямайка и реге музиката. Последната част от името – Рок, идва от това, че и майката, и таткото са рок звезди.

Децата на Джейми Оливър

Ето кои са най-желаните имена за бебета в България

Известният готвач и тв водещ Джейми Оливър и брачната половинка му Джулс имат пет деца. Техните имена са - Ривър Рокет, Попи Хъни, Дейзи Бу, Петъл Блосъм Рейнбоу и Бъди Беър.

„ Няма прикрито значение зад имената им, кръстих ги по този начин просто тъй като по този начин си желаех. Имат по две първи имена, тъй като не можех да се спра единствено на едно име “, споделя Джейми.

Иджипт Дауоде Дийн

Приятно ми е да се срещнем - Наденица, Търелин, Лодка

Иджипт е синът на певицата Алиша Кийс и продуцента и художник Касим Дийн. Иджипт на британски значи Египет.

„ Бях сама в Египет, плавах по река Нил, посетих храмовете, гробниците и пирамидите. Чувствах се като Клеопатра. Там разбрах и че съм бременна. Египет ми се стори като съвършеното име ", споделя Алиша.

Сменят имената на деца, наречени Джихад

Второто име на сина й – Дауоде, е арабската форма на еврейското име Давид, което значи „ обичан “.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР