Знаменитостите са хора като всички нас. Понякога са безотговорни, понякога

...
Знаменитостите са хора като всички нас. Понякога са безотговорни, понякога
Коментари Харесай

Известните личности, които са извършили убийства

Знаменитостите са хора като всички нас. Понякога са безотговорни, от време на време просто позволяват неточности. От неточност до неточност обаче има разлика.
Някои известни персони даже са лишили човешки живот. В множеството случаи става дума за пътни произшествия, макар че невниманието не може да бъде опрощение. Не е изключително почтено и това, че множеството звезди са отървали пандиза, евентуално с помощта на топ юристи.

Лора Буш
Когато била в гимназията, брачната половинка на Джордж Буш-син не спряла на знак „ Стоп “ и блъснала с колата си различен автомобил, водачът на който умрял. Момчето било съученик на Лора.
Матю Бродерик
Актьорът, прочут и като брачен партньор на Сара Джесика Паркър (двамата са на водещата снимка), бил на отмора в Ирландия, когато провокирал злополука и двама души починали.
Ребека Гейхарт
Красивата актриса е известна с участията си най-вече в сериали. Преди време обаче тя прегази с колата си 9-годишно момче. Не стана ясно дали е била под въздействието на алкохол и опиати, с които се знаеше, че злоупотребява.
Снуп Дог
Рапърът бе упрекнат, че е взел участие в убийството на разбойник от конкурентна на неговата тайфа. След години на правосъдни борби той бе оневинен, само че подозренията остават.
Бранди
Когато през 90-те всички си припявахме `The Boy is Mine`, надали сме си мислили, че певицата ще бъде виновна за ликвидиране. Става дума за следващ пътен случай, при който Бранди блъснала кола на автомагистралата и водачът умрял.
О`Джей Симпсън
Популярният играч по американски футбол и артист бе оневинен по обвиняването, че невъзмутимо е прострелял жена си и любовника ѝ. Повечето хора обаче са уверени, че той в действителност е направил закононарушението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР