Знаменитостите по цял свят знаят, че таблоидите могат да си

...
Знаменитостите по цял свят знаят, че таблоидите могат да си
Коментари Харесай

Глория отговори на нова порция фалшиви новини: Оправихте ми настроението за месеци напред

Знаменитостите по целия свят знаят, че таблоидите могат да си измислят всевъзможни дивотии, които да тиражират, с цел да си изпълнят задачите. На цената на всичко... даже и да става дума за откровена неистина.

Точно това за следващ път се случи с името на една от най-харесваните и уважавани певици в поп-фолк промишлеността – Глория.

Преди няколко дни потегли мълвата, че певицата владее до съвършенство циганския език, а като причина за това няколко медии показаха обстоятелството, че израснала в ромската махала в Две могили. 

Макар певицата да има общо с града, това не значи нищо, както излиза наяве от story на певицата в Инстаграм.

Тя показа екранна фотография на един от материалите, обикалящи интернет пространството, съпроводена от следното обръщение:

" Жълтите, отново се изцепихте крепко! Оправихте ми настроението за месеци напред! Мои богати другари роми ме питат: Абе, ти за какво не ни отговаряш, когато те питаме нещо? Я виж какво написа за теб... ", гласят думите ѝ, към които е сложила плачещи от смях емоджита.

Виж още:

Глория скоро навърши 47 години! 

" Когато една жена не крие възрастта си,тя е безочливо удовлетворена от себе си и живота ", написа певицата под фотография и няма по какъв начин да сме по-съгласни с нея. 

Глория прави и къса ретроспеция на миналата година, като я дефинира за сложна, само че пък се надява оттук насетне да се случват хубави неща на всички ни.  

" А за мен няма невъзможни неща, когато съм здрава и имам любовта на обичаните си хора, приятелите ми и моята аудитория ", написа още тя и прецизира, че няма да чества рождения си ден по ред аргументи. Вместо това Глория прави два музикални подаръка на почитателите си.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР