Знаменитост пекар и телевизионен водещ Пол Холивуд каза, че би

...
Знаменитост пекар и телевизионен водещ Пол Холивуд каза, че би
Коментари Харесай

Пол Холивуд разкрива кралската особа, която иска да се появи в Celebrity Bake Off, докато взема своя MBE

Знаменитост пекар и ефирен водещ Пол Холивуд сподели, че би желал да види кралската принцеса в The Great British Bake Off, защото той е изработен MBE в замъка Уиндзор.

57-годишният Холивуд е арбитър в хитовото телевизионно шоу, откогато започва през 2010 година, като е водещ първо с госпожа Мери Бери и по-късно с госпожа Прю Лийт. В сряда той получи MBE за услуги в региона на печенето и излъчването.

Говорейки след церемонията, която беше управлявана от Ан Холивуд, сподели на осведомителната организация PA, че би желал да я види в шоуто.

Той сподели: „ Винаги съм харесвал кралската принцеса. Срещнах я преди няколко години в Бъкингамския замък, когато (тогавашният) херцог на Единбург не беше доста добре. Всички бяхме с членове на кралското семейство и аз просто бяхме там с принцеса Ан. Така че да я видя още веднъж през днешния ден беше фантастично Обожавам миризмата. И аз споделих, че съм израснала с миризмата. Обещах й малко. Когато бяха запитани дали кралското семейство са почитатели на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР