Знаменитият режисьор Теди Москов се е превърнал в институция в

...
Знаменитият режисьор Теди Москов се е превърнал в институция в
Коментари Харесай

Режисьорът легенда Теди Москов: искам всички образовани хора да се облагат с данък „Театър“

Знаменитият режисьор Теди Москов се е трансформирал в институция в българската просвета.

 

Основател е на частния спектакъл „ Ла Страда “ и основател на именитото тв предаване „ Улицата “.

 

Съпругът на Мая Новоселска споделя, че по-често му се случва да помислят за съществено хумора му, а не да не го схванат. Споделя, че по време на подготовките е постоянно неудовлетворен, защото в противоположен случай няма да се получи хубаво зрелище. Допълва, че е бил удовлетворен единствено от триумфа на представленията му. 

 

Твърди, че би приел работата, в случай че шефът на Народния спектакъл Васил Василев му предложи, само че единствено при изискване, че има взаимен план със Сашо Морфов. Категоричен е, че уволнението на Морфов от Народния спектакъл е като все едно да уволниш Айфеловата кула от Париж.

 

Съдбата санкционира Москов с тежка злополука с необратими последствия за душeвността и физиката му, с изменничества от актьори, които считал за близки и с необяснимата смяна на някои от приятелите му. Не търпи оскърбление и подценяване.

 

Категоричен е, че би станал единствено шеф на театъра, с цел да се работи в посока въвеждане на налог „ Театър “ – най-малък, само че наложителен за всички образовани хора. По този метод ще ги направи съпричастни към театралния напредък. За себе си споделя, че почива най-пълноценно, когато кара автомобила си през красиви места. Поради инвалидността си към днешна дата може да кара единствено коли с автоматизирани скоростни кутии.

 

Не може да си показа по какъв начин би съумял да се устоя финансово, в случай че спре да работи, поради размера на инвалидната му пенсия.

Опитва се да не избухва, защото всяко експлоадиране води до прилошаване. Като най-голямо знамение в живота му дефинира оцеляването му след ужасната злополука в Германия. Посочва, че са дружно със брачната половинка му Мая Новоселска дълги години, тъй като не вършат взаимни отстъпки.

Инфо: Уикенд

Тагове: Теди Москов Сашо Морфов Мая Новоселска Васил Василев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР