Знаменитият готвач Пол Холивуд видя как тестото му наистина се

...
Знаменитият готвач Пол Холивуд видя как тестото му наистина се
Коментари Харесай

Пол Холивуд стана една от най-добре платените телевизионни звезди в Обединеното кралство, след като спечели £14 милиона миналата година

Знаменитият готвач Пол Холивуд видя по какъв начин тестото му в действителност се повишава, откакто завоюва повече от £14 милиона предходната година.

Великата английска звезда на Bake Off си е платила зашеметяващите £14 146 703 през 2023 година, съгласно последните му сметки. Това се равнява на над £270 000 на седмица - което го прави една от най-добре платените телевизионни звезди.

Според докладите на компанията, която се занимава с телевизионното му възнаграждение, HJP Media LLP, любимецът на Channel 4, 58, се радваше на най-доходоносната си година до момента. Фирмата осъществя облага от 9 873 200 паунда през 2023 година, като в същото време имаше и спомагателни активи на стойност над 4 милиона паунда. Експертът по хляба и кифлите си подари доходоносния ден за възнаграждение, като си награди цялата сума под формата на дивиденти.

Приходите на Холивуд идват от телевизия, в това число хитовото шоу Bake Off, на което той е арбитър от началото на шоуто през 2010 година Оттогава той остава предан арбитър, като здравото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР