Знаменитият готвач Джейми Оливър измисли лесна и абсолютно вкусна“ рецепта

...
Знаменитият готвач Джейми Оливър измисли лесна и абсолютно вкусна“ рецепта
Коментари Харесай

„Абсолютно вкусните“ кифлички във фритюрник на Джейми Оливър отнемат само 12 минути за приготвяне

Знаменитият готвач Джейми Оливър измисли лесна и „ безусловно вкусна “ рецепта за подготвяне на кифлички със сирене чедър и див лук във фритюрник - и сигурно ще впечатлите гостите на вечерята.

Храната постоянно е по-вкусна, когато е приготвена домашно, само че реалистично видяно, може да се окаже доста глупава с десетки комплицирани стъпки и прекалено много съставки за извършване на покупки. През последните години доста хора са захласнати от своите фритюрници, с цел да подготвят бързи и вкусни ястия, без да се постанова да употребяват разнообразни кухненски принадлежности и тигани.

Сега телевизионният готвач Джейми Оливър измисли лесна рецепта за кифличка със сирене, която включва малко количество подготовка и лишава единствено 12 минути за подготвяне.

Джейми сподели: „ Тези пикантни кифлички са безусловно вкусни – хрупкави и златисти, само че и пухкави от вътрешната страна – и можете да ги съберете доста бързо. “ Той добави, че лакомствата със сирене са идеални, когато са съпроводени със чорба, салата или част от обяда на орач.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР