Знаменитата пророчица Ванга през целия си дълъг живот е спазвала

...
Знаменитата пророчица Ванга през целия си дълъг живот е спазвала
Коментари Харесай

Баба Ванга съветва: мийте краката си преди да заспите или си вземете цялостен душ, защото водата измива и лошите мисли от деня

Знаменитата пророчица Ванга през целия си дълъг живот е спазвала прецизно свои правила, съблюдавайки избран режим. Като своя задача петричката лечителка избира да оказва помощ на хората, като ги цери от разнообразни заболявания и недъзи, постоянно опирайки до благосъстоянието на националната медицина.
Въпросът по какъв начин да победим остаряването и да доживеем до дълбока напреднала възраст вълнува човечеството надали не от сътворяването на света. Учените непрестанно оферират свои предписания за безконечна младост и търсят „ гена на дълголетието “.
Съществуват доста начини, с цел да извоюваме най-малко частична победа с конкуренцията с времето. Това са йогата, физическата интензивност, здравословното хранене, закаляването, парните бани, пречистването на организма.

Ванга дава приживе своите препоръки за дългоденствие пред публицистите на телевизионния канал „ Домашний “, а те записват скъпите й рекомендации:
1. Преди всичко – не преяждайте. На пазара така и така се оферират повече артикули, в сравнение с имаме потребност. Преяждането води до съществени болести, от които страдат всички органи.
2. През лятото обезателно ходете боси! Така няма да прекъсвате връзката си със земята.
3. Научете се вярно да почивате. Денят е основан за работа, а нощта – за сън. За да сме здрави и работоспособни, би трябвало да си лягаме не по-късно от 10 часа вечерта, а заран да се разсънваме към 5-6 часа.
4. Непрекъснато пийте чай от горски плодове или билки. В отварата има непорочност и източник на здраве.
5. Поне един път в седмицата яжте накиснато в чиста вода жито. По този метод непрекъснато ще очиствате организма си и ще имате непрестанен източник на мощ.

6. Хората би трябвало да ядат ръжен самун, с цел да оцелеят и запазят здравето си. В наше време ръжта има все по-голямо значение.
7. Намалете до най-малко мазните храни.
8. Тези, които желаят да са здрави, би трябвало последователно да понижат каузи на месните блюда в храненето си и последователно да се откажат от месото.
9. Не пушете! Цигарите са сигурен палач. Той е лицемерен и последователно ни унищожава.
10. Движете се повече и доста работете! Губенето на време и бездействието са болест, която погубва освен тялото, само че и душата.

11. Не се мийте с доста гореща вода. По-често използвайте домакински сапун и естествени средства, които не нервират тялото.

12. Вечер, преди лягане, обезателно измивайте краката си, в случай че може, вземете повсеместен душ. Водата освен измива мръсотията, насъбрана денем, само че и ни чисти от неприятните мисли и неприятни сили, които могат да нарушат спокойния ни сън.

13. Прекалената приложимост на медикаменти вреди на здравето. Изкуствените илачи затварят вратата, през която чрез билките влизат естествените сили, възстановяващи нарушавания баланс в болния организъм.

14. През лятото пускайте децата да играят на воля, на каквото си желаят: да се мокрят във водата, да тичат, да скитат в гората. През зимата това ще е от изгода за здравето им и ще ги пази от заболявания.

15. Обичайте се един различен, стремете се към положителни каузи. Мислете положително и това ще е най-хубавото лекарство за всеки от нас.Баба Ванга рядко бърка: шансът вкъщи идва благодарение на тези предметиДори не подозирате на какво чудо са способни тези предмети на Ванга
1) Mед
Ванга казвала: “Мед…Nov 29 2018vijti.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР