Знам със сигурност, че това, което говори Бойко Рашков за

...
Знам със сигурност, че това, което говори Бойко Рашков за
Коментари Харесай

Психолог: Това, Което говори Бойко Рашков за случая с Мишо Бирата, не е истина

Знам сигурно, че това, което приказва Бойко Рашков за случая с Мишо Бирата, не е истина. Имам възприятието, че тези хора са седнали, отворили книгата " Мисленето " на Даниел Канеман книга и са почнали да изваждат образци по какъв начин можем да бъдем манипулирани.Нямам срещу задачите – повече бистрота, повече народна власт. Но по какъв начин да приказваме за бистрота, когато става все по-мътно, все по-неясно Те употребяват концепциите за бистрота, които народа желае. Това съобщи психологът Росен Йорданов в студиото на утринния блок на Нова.

Според него всеки към този момент е построил мнението си и търси по какъв начин да го затвърди. " Пресоляването на манджата придобива противоположен резултат “.

По тематиката за закона " Магнитски “ психологът съобщи: " Проблемът с корупцията не е единствено проблем на политическата среда, а на обществото. Ние желаеме да запазим тези практики на битово равнище “. Той даде персонален образец с това, че е подавал тъжби против министър Данаил Кирилов поради храната на пандизчиите.

" Няма да се оправим по този противодействуващ, нервен и профански метод. Това е предизборна акция. Диалогът не се води по какъв начин да станат нещата по-добре “.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР