Знам неофициално коя е болницата, чакам официален отговор от проверката

...
Знам неофициално коя е болницата, чакам официален отговор от проверката
Коментари Харесай

Здравният министър ще обяви официално коя е болницата, в която пациенти въртят кючеци

Знам импровизирано коя е болничното заведение, очаквам формален отговор от инспекцията на Министерство на вътрешните работи и ще я публикация, ще разясня и какъв е казусът. Това съобщи здравният министър проф. Костадин Ангелов на въпрос по отношение на следващата драма, излязла нескрито във Фейсбук -!
Нямаме нужда да настаняваме пациенти в хотели, добави той, поради новата концепция, казана от вицепремиера Марияна Николова. По думите му, в София-град заетостта на легловата база е 28%, като всички представени от него данни бяха за към 30% претовареност във всяка област. С към 1000 ще бъдат увеличени леглата в София, сподели още той, до момента в който обясняваше, че в София-област били 17%. В Шумен обаче са 65%.
 Вече има и разкази по какъв начин при утежняване на Коронавирус у дома оставаш там, тъй като е по-добре Вече има и разкази по какъв начин при утежняване на Коронавирус у дома оставаш там, тъй като е по-добре
Че здравната ни система очевидно не е способна да се оправи с COVID-19, от дълго време наподобява явно. Разказът на Боряна Николова пред Нова те...
Следващата стъпка е превръщането на цели лечебни заведения в COVID-лечебни заведения. Това ще стане при 50% претовареност на леглата в София, сподели още Ангелов. И посочи, че приказва за всички кревати, освен за COVID-леглата.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР