Знам кой е подал оплакване срещу мен. Клипчето за този

...
Знам кой е подал оплакване срещу мен. Клипчето за този
Коментари Харесай

Задържаният ловец на педофили: Знам кой е подал жалбата срещу мен

Знам кой е подал недоволство против мен. Клипчето за този човек към момента не е оповестено, по тази причина ще запазя в загадка множеството детайлности. Мисля, че някой го е финансирал и е въпрос на персонални ползи. Това съобщи в ефира на Нова телевизия 17-годишен Ален, който е един от „ ловците на педофили” в интернет.

От полицията потвърдиха, че Ален е бил арестуван. Обвинението, което е било отправено към него, е за нанасяне на телесна щета. Сега следва Софийската районна прокуратура да реши и откри дали това се е случило в реалност.

Освен него, арестувани още били момиче и момче. „ Същевременно, друго момче трябваше да бъде арестувано, само че не беше в София. Останахме в Първо районно управление (на МВР) към 8-9 часа. Пуснаха ни в резултат на цивилен митинг. По двама служители на реда ни взеха от домовете. Когато отидохме първо стартира разпит. След това ни вкараха в ареста”, добави момчето.

Ален описа, че е имало и втори разпит, който дефинира като нещо забавно - детска психоекспертиза по телефона. „ Разследващият служител на реда отвори телефона си, влезе във видео диалог с човек, който се показа за психолог, и стартира да ни пита за обстановката. С цел да дефинира дали сме душевен постоянни, или не. Очевидно това не е психотест. Искаха да изкарат сведения, които преди не сме дали”, сподели още той.

Случвало се е да бъдем по-груби с някои от хората, които сме снимали, само че не е имало разпра с тях, нито междинна или тежка телесна щета, безапелационен е той.

Заловили сме 28 души. Ще продължим да го вършим, както и ще стартираме няколко нови планове. Няма хора, които са се отказали да работят с нас, само че се появиха няколко организации, които започнаха да ни поддържат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР