Знам какво искам.Така пише на профила ми в Инстаграм. Това

...
Знам какво искам.Така пише на профила ми в Инстаграм. Това
Коментари Харесай

Искам любов, която е страстна, несъвършена и разхвърляна

Знам какво желая.

Така написа на профила ми в Инстаграм. Това видимо претенциозно изказване е нещо, което смятам за едно от най-големите достижения в моя живот – и към момента е по този начин. Това е една от мощните ми страни, за които се борих дълго време. Знам тъкмо какво диря – в кариерата, в живота, в себе си и в любовта.

За мен посредствената обич не е алтернатива. Трябва да я чувствам в костите си, по кожата си, с всяка моя клетка. Любов, която те кара да изгаряш в пламъци и да плаваш по вълните по едно и също време. Любов, която е буйна, разхвърляна, несъвършена . Когато две души се разкриват една на друга, тъмнината им се смесва в едно; греховете им се обгръщат от неверни ръце и все пак сърцата им са нежни като най-ценните парченца небе.

Перфектната, блестяща, безупречна обич не е за мен. Искам моята полуда да бъде прегърната с такава подготвеност с каквато аз ще приема неговата тъмна страна. Не желая да бъда „ поправена ” , нито желая да бъда „ приключена ” – също както не предлагам да бъда „ изгубена и открита ” .

Искам да видя нашите счупени, назъбени късчета живот да се съчетаят. Да, те няма да се слеят съвършено, само че са съвсем там. Нашите недостатъци да основават пожари, които са прекомерно спокойни, с цел да бъдат смъртоносни, само че прекомерно мощни, с цел да бъдат пренебрегнати.

Удобството и разбирането могат да бъдат открити тук-там, на които в никакъв случай не сте очаквали да бъдат. Те ще бъдат открити и в любовта. Но любовта, която си заслужава, не се пробва да те промени, а в последна сметка трансформира най-важното в твоя свят – наклонът на оста ти и в последна сметка ти знаеш, че светът ти се е трансформирал и най-сетне има равновесие! Вярвам, че такава обич съществува. И имам вяра, че такава обич си коства чакането.

Искам да е объркана, несъвършена, буйна и същинска. Очаквам да ме залее, тъй че да съм заобиколена от нея, напълно потопена, без да изгубвам способността си да вдишвам.

Много дами желаят своя принц или рицар в блестяща ризница, да пристигна и да приключи тяхната съвършена любовна история. Аз се надявам на един елементарен смъртен, задоволително мощен, с цел да бъде уязвим с мен. Надявам се, че ще пристигна мъж, който ще остане до мен, до момента в който наредим този пъзел, наименуван живот и ще ми разреши да държа ръката му от самото начало, в болест или в здраве. В мрачевина, в полуда, в пъкъл.

Искам всичко или нищо!

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР