Знам достатъчно за къщата в Барселона и затова ще дам

...
Знам достатъчно за къщата в Барселона и затова ще дам
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Знам достатъчно за къщата в Барселона, получавала съм заплахи заради този случай

Знам задоволително за къщата в Барселона и по тази причина ще дам показания като очевидец. Получавала съм закани поради този случай, сподели Ивайла Бакалова, преди да влезе в прокуратурата, където ще даде показания по досъдебното произвеждане " Барселонагейт ", поради което желаят имунитета на Бойко Борисов.

Не са загадка околните й връзки с Борислава Йовчева, която съгласно информации на непознати медии е живяла във въпросната къща в Барселона и е в близки връзки с някогашния министър председател, написа " 24 часа ".

" Радвам се, че прокуратурата се разсъни и стартира да проверява ", сподели още Бакалова. Тя напомни, че мъжът до нея също има остарели обвинявания, които съдът не приема и по тази причина връща следствията.

Сагата „ Барселонагайт “ продължава с разпити на предприемача Георги Самуилов – Жоро Инса и някогашният началник на „ Лукойл “ Валентин Златев, който е отменил часа си заради длъжностен ангажимент. Според медийни спекулации точно Самуилов е обезпечил парите на Мис Бикини за парцела в Барселона, добавя " Телеграф ".

Бакалова, Самуилов и Златев не са получавали призовки, с цел да се явят пред прокуратурата, а всички те са призовани по телефона.

Във вторник Софийска градска прокуратура предложи основния прокурор Иван Гешев да изиска от Народното събрание снемането на имунитета на някогашния министър председател и народен представител в 49-ия парламент Бойко Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР