Знам, че сте лъжец. Поне от 7 години го знам,

...
Знам, че сте лъжец. Поне от 7 години го знам,
Коментари Харесай

Нинова към Бойко: От 7 г. знам, че си лъжец, но не вярвах, че си толкова голям

Знам, че сте измамник. Поне от 7 години го знам, само че, че сте толкоз огромен, не съм вярвала ", сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на думите на Бойко Борисов, който сподели, че държавно управление е щяло да има още с първия мандат, в случай че тя не се е била дръпнала. " Разбира се, в този момент би трябвало някой различен да му е отговорен за това, което сътвори ", сподели още тя.

Тя напомни, че Христо Иванов е ходил на Росенец, а през вчерашния ден и през днешния ден се прегръща с Делян Пеевски за конституционна промяна. " Какво да му правиш на това като коментар. " ПРодължаваме смяната " - основани, с цел да се борят с модела " ГЕРБ ". Сега си пазят тил в тил Кирил Петков и Бойко Борисов имунитетите. Какво да му обясняваш на това - безпринципно ", сподели Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия Коментира и избора на новия редовен-ротационен кабинет като сподели, че то няма 100 дни. " България няма 100 дни да чака. Толкова рецесии са се натрупали. Не може другата седмица да внесат бюджет, в който замразяват приходите на хората, обществените заплащания и ние да чакаме стотния ден, с цел да им кажем им кажем, че това няма да стане. Ние ще си отстояваме нашата позиция още от на следващия ден ", сподели Нинова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР