Знам, че ни предстои труден мач на Етихад, но дали

...
Знам, че ни предстои труден мач на Етихад, но дали
Коментари Харесай

Артета: Мачът с Манчестър Сити | BGNES

" Знам, че ни следва сложен мач на " Етихад ", само че дали той ще реши целия сезон? Не ". Това разгласи мениджърът на Арсенал Микел Артета преди дербито с Манчестър Сити в сряда. " Гражданите " посрещат своя съперник за купата на " Етихад " от 22:00 часа вечерта, като все още " артилеристите " имат пет точки преднина на върха, само че са изиграли два мача повече.

" В тима има религия, следих по какъв начин играчите реагираха след Саутхемптън, защитаваха се един-друг във всеки миг. Наистина желаеме купата и ще го покажем още веднъж на следващия ден. Но би трябвало да бъдем съвършени, тъй като на този стадий от сезона тъкмо това се изисква от нас ", добави треньорът на Арсенал.

" Ако спечелим на следващия ден, няма да сме станали първенци. Да, ще увеличим възможностите си, само че пет мача в това състезание към момента е доста подло. От самото начало знаехме, че Сити и Ливърпул са най-хубавите тимове, те заслужават почитание за това, което вършат през последните 6-7 години. Искахме да се доближим до тях, в този момент сме изцяло равностойни ", добави Артета.

Той разкри, че централният халф Гранит Джака е под въпрос за мача, до момента в който бранителят Уилям Салиба не демонстрира напредък във възобновяване си от травма и няма да е на линия за дуела. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР