Знам, че истината боли, но не се отказвам от нито

...
Знам, че истината боли, но не се отказвам от нито
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Истината боли, но не се отказвам от нито една своя дума

Знам, че истината боли, само че не се отхвърлям от нито една своя дума.
 Майките излизат на нов митинг за оставка на Валери Симеонов  Борисов се извини поради Симеонов, само че не го уволни
Това написа в пост на персоналната си страница във Facebook вицепремиерът Валери Симеонов във връзка думите му, че майките на децата с увреждания са " група кресливи дами, които спекулират с децата си ".

Според него изявлението му е извадено от подтекста. " С децата инвалиди се спекулира, даже и откакто държавното управление одобри законопроект и удовлетвори всички претенции на майките. Очевидно в тази ситуация става въпрос за политическа акция ", прецизира Симеонов.

Вицепремиерът споделя още, че в фамилията си има човек с тежка неработоспособност, за който поставя грижи, само че в никакъв случай няма да изкара на показ, с цел да реализира политическа цел.

Ето какво написа Валери Симеонов във Facebook:

Отново поредна акция, предизвикана от извадена от подтекст фраза на мое изявление. Този път в едно компрометирано, неотдавна разобличено в операции и неистини телевизионно предаване. За всички превъзбудени, само че непрочели изявлението ми, медии, отпущам истинския текст:

„ Този закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца, без грам майчинско възприятие, грижа за тях. “

Смисълът на изявлението ми е, че с децата инвалиди се спекулира, даже и откакто държавното управление одобри законопроект и удовлетвори всички претенции на майките. Очевидно в тази ситуация става въпрос за политическа акция.

Маските паднаха, в общ хор реват Българска социалистическа партия, АТАКА, някои водачи на митинга на майките и всевъзможни политически маргинали.
А на всички превъзбудени по тематиката, желая да кажа, че в фамилията си имам човек с тежка неработоспособност, за който полагам старание, само че който в никакъв случай няма да изкарам на показ, с цел да реализира политическа цел (сваляне на правителството).

Знам, че истината боли, само че не се отхвърлям от нито една своя дума.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР