Знам, че има големи очаквания. Трябва да има и такива,

...
Знам, че има големи очаквания. Трябва да има и такива,
Коментари Харесай

Кьовеши иска експедитивно да ѝ изпратим още шест прокурори

Знам, че има огромни упования. Трябва да има и такива, ние сме основани, с цел да увеличим успеваемостта на европейските средства. Тези упования би трябвало да бъдат лимитирани до юрисдикцията на Европейската прокуратурата ", сподели Лаура Кьовеши и изброи тъкмо кои и какви закононарушения може да проверява европейската прокуратура. Така няколко пъти Лаура Кьовеши отговаряше на въпрос за отношението й и оценката й по отношение на българската прокуратура. Кьовеши остана непреклонна на опитите на публицистите да се домогнат посредством разнообразни въпроси за казанато по време на срещата ѝ с основния прокурор Иван Гешев или тази заран с Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет.

Кьовеши обоснова визитата си в България, която е първата след старта на европейската прокуратура, с потребността да стартира нова процедура за асортимент на българските представители в Европейската прокуратура.

Другата седмица започва нова процедура и Лаура Щьовеши чака България да направи нови номинации, с цел да попълни квотата си до 10. Припомняме, че шест от номинираните бях към този момент отхъврели и единствено четирима бяха утвърдени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР