Знам, че г-жа Галунова се е срещала с г-н Петков

...
Знам, че г-жа Галунова се е срещала с г-н Петков
Коментари Харесай

Цвета Галунова: Оставам във „Възраждане“ и не съм казвала, че ще напускам партията


„ Знам, че госпожа Галунова се е срещала с господин Петков за нейния законопроект за българската музика “, разяснява Костадин Костадинов

„ Вчера, откакто направихме конференцията повече такива позвънявания нямаше, тъй като дадохме явен знак, че няма по какъв начин лицето Петков, към момента заемащ длъжността министър-председател да се пробва да прави някаква търговия с който и да било от „ Възраждане “, тъй като „ Възраждане “ е монолитна и сплотена организация. Ние имаме идея, не сме като тези търговци в храма, които са пристигнали тук, с цел да продават, продават себе си, продават България, продават българския народ. Общо взето те си мислят, че когато те се продават, може и някой различен да бъде платен. В последна сметка „ Възраждане “ не е организация, която има за цел просто да влезе в Народното събрание. Целта на „ Възраждане “ е да ръководи страната независимо. В името на това ние никога няма да толерираме сходни незаконни действия от страна на ръководещата коалиция, както и несъмнено от страна на някой от представителите на ръководещото болшинство, които са се опитвали по някакъв метод да влизат в контакт с народни представители от „ Възраждане “. Това съобщи по време на брифинг в Народното събрание ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в отговор на въпрос дали не престават опитите на „ Продължаваме Промяната “ за връзка с депутати на партията.

„ Ще се погрижим за това след време за всеки един от тези нарушители да има съответното наказване и да получат обективна присъда, която да излежат в пандиза “, безапелационен бе Костадинов.

Попитан дали излязлата информация, че депутатът Цвета Галунова е подготвена да си тръгне от „ Възраждане “, той отговори по този начин:

„ Доколкото знам доскоро отново са питали госпожа Галунова. Вчера тъкмо заради тази причина ние не казахме имената на хората, които са били питани, тъй като това е доста жълто, неприятно, даже бих споделил гнусно, когато всичко се свежда до това кой на кого какво бил споделил. Фактите са два неоспорими. От една страна има незаконно ръководство, което се пробва да си купи депутати, от другата страна имаме хора, които се съпротивляват на това. Но самият факт, че е изработен подобен опит за покупка на народен представител е безпределно противен и противен и ние не иска
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР