Знакови срещи проведе лидерът на европейските либерали Илхан КючюкИлхан Кючюк

...
Знакови срещи проведе лидерът на европейските либерали Илхан КючюкИлхан Кючюк
Коментари Харесай

Илхан Кючюк участва в Международния дипломатически форум в Анталия

Знакови срещи организира водачът на европейските либерали Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е в границите на Международния дипломатически конгрес в Анталия, измежду които с Мевлют Чавушоглу, оповестиха от офиса на евродепутата от.

По време на срещата Кючюк акцентира значимостта на добросъседските връзки и устойчивостта на съдействието сред България и Турция. Във фокуса на диалозите им бяха връзките сред Европейски Съюз и Турция, битката с незаконната миграция, енергийната сигурност и обстановката в Близкия изток.

„ Визовата либерализация и нуждата от актуализирано митническо съглашение стоят в основата на двустранните връзки сред Европа и Турция. Турция е основен стратегически сътрудник, а Европейски Съюз от своя страна има стратегически геополитически интерес от постоянна и сигурна среда. “, акцентира Кючюк.

По думите на водача на либералите, в обстановка на рецесии само дипломацията може да обезпечи непоклатимост.

Евродепутатът Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е бе поканен да вземе присъединяване в панела „ Ролята на парламентите в насърчаването на мира и развиването “.

В рамките на конгреса Кючюк организира срещи с редица политически водачи от Косово, Северна Македония, Босна и Херцеговина и други

Форумът в Анталия разисква основни тематики от районната и международната сигурност, свързани с енергийната диверсификация и провокациите пред външната политика. Дипломатическият конгрес в Анталия се провежда за трети път, а в него вземат участие държавни глави и министри от 90 страни от Африка, Близкия изток и Централна Азия, както и публични лица и политически водачи от Европа и дипломати от най-голям сан.

Снимка: Офисът на Илхан  Кючук

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР