Знаковата активистка от ИТН Виктория Василева, която е лявата ръка

...
Знаковата активистка от ИТН Виктория Василева, която е лявата ръка
Коментари Харесай

Сам Тошко остана: Лявата ръка на Слави - Виктория, си тръгва от парламента

Знаковата активистка от Има Такъв Народ Виктория Василева, която е лявата ръка на Слави Трифонов, напуща Народното събрание. Това призна самата тя пред публицисти в коридорите на Народно събрание. Виктория не е решила дали напуща и партията. За разлика от петимата отцепници, които останаха самостоятелни депутати, Василева непосредствено си потегля от Народното събрание.

Организационният секретар на партията на Слави Трифонов още не е оповестила решението си публично, чака се да направи това след седмица. И изясни, че някой е избързва с информацията за дейностите й.

Това е нещо, което съм декларирала пред групата - че сега, в който извърша уговорките си, ще напусна Народното събрание. Един от тези задължения е приемането на бюджета, изясни Василева. Добави, че ще реши през идната седмица в кой ден да предприеме дейностите си. Искам да си умря малко, добави тя.

Името на Василева, която е едно от знаковите лица на Има Такъв Народ, неколкократно до момента бе завъртано в информации за овакантяване. Тя бе в първичния лист от депутати, които имали желание да изоставен Има Такъв Народ още преди месец. Тя тогава отхвърли и не последва петимата си сътрудници, водени от спортния министър в оставка Радостин Василев.

Василева е единствената отвън сценаристите на Слави - най-близкият му кръг, която е в оперативното управление на партията и от основаването й е учредителен секретар на Има Такъв Народ.

Очаквайте детайлности.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР