Знакова за пловдивския културен живот личност се нуждае от спешна

...
Знакова за пловдивския културен живот личност се нуждае от спешна
Коментари Харесай

SOS за журналиста Пенка Калинкова, бори се за живота си в "Пирогов"

Знакова за пловдивския културен живот персона се нуждае от незабавна поддръжка, с цел да оцелее. За живота си в " Пирогов " се бори пловдивски театровед, публицист и държавник Пенка Калинкова. За това алармира синът й Калин в обществените мрежи. Ето и молбата му за помощ.

" На 11 април т. година скъпата ми майка - Пенка Калинкова, беше превозена в болница по неотложност, след неочакван мощен спазъм и пареза на дясната ръка и крайник.

Първоначалното подозрение за инсулт беше отхвърлено, за сметка на страшната диагноза мозъчен израстък.
Тази диагноза беше доказана след скенер и ядрено-магнитен резонанс на главата. След съвещания с четирима неврохирурзи беше предложена неотложна интервенция, която бе осъществена в неврохирургията на болница Пирогов. В момента се чака резултатът от хистологичното изследване, в това време ѝ следва няколкомесечна рехабилитация на засегнатите дясна ръка и десен крайник.

Целта на тази акция е да събере средствата за направените досега медицински разноски и за идните услуги на рехабилитатор и персонален асистент.
Майка ми е неподвижна на легло и има потребност от помощ за всички ежедневни действия. Моля ви, помогнете в тази сложна обстановка. Моля ви, споделете акцията! Благодаря! "

Ето и страницата на акцията https://bg.helpkarma.com/help/111588606831

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР