Знаков фалирал банкер и негови ортаци - търговци на смърт

...
Знаков фалирал банкер и негови ортаци - търговци на смърт
Коментари Харесай

Ивайло Крачунов: Търговци на смърт и фалирал банкер зад чуждестранните протести срещу Бойко Борисов!

Знаков банкрутирал банкер и негови ортаци - търговци на гибел и газ надничат зад шумно прокламираните митинги из обществените мрежи против Бойко Борисов и законното определеното българско държавно управление. Това разкриха пред Блиц два самостоятелни източника. От няколко дни Facebook е залян като кална река от десетки спонсорирани публикации, в които се изяснява по какъв начин нашите сънародници в Германия, Испания и Англия щели да се изправят против актуалното ръководство и статукво у нас. " Причините за желаната оставка са плашещо доста, само че са систематизирани единствено в една дума – геноцид против българския народ! ", настояват уредниците, които са АНОНИМНИ.

В същото време кукловодът на митингите продължава да се спотайва в Белград в обезверен опит да избегне изправянето му на подсъдимата пейка в България. До него са правилните му приятели, с които дружно натрупаха стотици милиони от съмнителни бизнеси. Около тях циркулират българският Фетуллах и финансов идеолог на Цветан Василев - Иван Костов, остатъците от " Агнешките главички " и бранителите на съветските ползи в България и по-специално тези на олигарха Малофеев.

" Има скрит план против България! Това е част от една доста по-голяма офанзива против страната. Единият център е финансов, Цветан Василев - с подправени вести, с медии, уеб сайтове, които пускат " вести " за гръцки острови и къщи в Барселона. На този скрит план ще реагираме доста остро и аз желая да предупредя тези, които си вършат криви сметки ", съобщи по този мотив депутатът от ГЕРБ Тома Биков. За българското общество става безпощадно ясно, че държавното управление на Борисов, което извади страната ни от интернационалната изолираност и я направи фактор на Балканите и Европа е неловко за няколко олигарси, които се пробват да оплетат родината ни в октопода на незаконните си ползи. Заговорниците усещат, че ще попаднат под валяк, който ще размаже незаконните им схеми и ще ги вкара в пандиза. Затова са и злонамерените им опити да срутят интернационалния имидж на България хвърляйки стотина чиновници от банкрутиралите си предприятия пред вратите на задграничните легации.  Правителството на Борисов е неловко и на икономическото зло Сорос, което се пробва на цената на всичко да възвърне изгубеното си въздействие в демократичните страни. Кукловодите са избрали за слоган на дирижирания си митинг: " Нека се съберем дружно и кажем - СТИГА ТОЛКОВА! " Крайно време е да кажем СТИГА ТОЛКОВА на шепата незаконно забогатели наши и съветски олигарси, които желаят да ограбят бъдещето на България. Съединени американски щати и Европа към този момент го направиха!
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР