Знаков депутат от Има такъв народ, пожелал да запазим името

...
Знаков депутат от Има такъв народ, пожелал да запазим името
Коментари Харесай

Депутат от ИТН пред Lupa.bg: Никой не иска правителство на Радев, верните на Слави сме зад мнозинството

Знаков народен представител от " ИТН ", поискал да запазим името му в към този момент в загадка, показа какви са настроенията в партията след сензационното решение на Слави Трифонов да напусне ръководещата коалиция. Според източника на Lupa.bg е прекомерно преждевременно да се приказва за рухване на държавното управление, а договарянията сред сътрудниците за формата, в който ще продължат нататък, към този момент са на практика почнали.

" Никой не желае избори, всички се опасяват от длъжностен кабинет на Румен Радев ", удостовери опасенията за централизация на прекалено много власт у клонящия към Кремъл президент нашият източник.

Според депутата от Има Такъв Народ изказванията за зависимости на Гроздан Караджов и милиардите, които желал да раздава на избрани компании, са проблем персонално на шефа на Министерство на регионалното развитие и не касаят партията: " Гроздане, кажи си кои са компаниите! ", даже изригна източникът.

Избраникът на народа твърди още, че в " ИТН ", както и в доста други парламентарни групи сега, има вътрешни спорове заради войната в Украйна. " Ние обаче, хората към Слави Трифонов, твърдо поддържаме и ще продължим на поддържаме, политиката на болшинството ", съобщи той.

Източникът ни добави, че диалозите с останалите партии от ръководещата коалиция за взаимното бъдеще към този момент са почнали, а първи на Има Такъв Народ е подал ръка съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР