Знаков бандит от миналото бе арестуван на остров Бали при

...
Знаков бандит от миналото бе арестуван на остров Бали при
Коментари Харесай

Първо и ексклузивно в БЛИЦ! Арестуваха на остров Бали легендарен български бандит

Знаков престъпник от предишното бе задържан на остров Бали при опит за източване на огромни суми от разнообразни банкови карти. Това заяви източник на БЛИЦ, разполагащ с достоверна информация по случая.

Става въпрос за известния в предишното Стефан Кленовски. За случая оповестяват и медиите в Индонезия. Заедно с Кленовски са задържани Пламен Николов, който сега на задържането е бил с австралийски паспорт, както и Иван Станчев.

Тримата са били причакани до заведение за бързо хранене и са арестувани. Разследването на активността им е почнало на 18 юли. При обиска на наетата от българите вила, са открити голям брой празни банкови карти, валута, оръжия, преносим компютър, дискове, както и скиминг устройства.





Смята се, че точно Кленовски е ръководел бандата, настояват още източниците на БЛИЦ. В момента тримата българи са в ареста.
Пламен Николов е търсен от Австралия за същото закононарушение.

Името на Стефан Кленовски нашумя през 2012 година. Тогава той бе задържан показно в мол на " Цариградско шосе ", където празнуваше рождения ден на сина си.



Той бе арестуван по време на интервенция " Шок " с европейска заповед за арест. Кленовски е член на незаконна група и от 2008 година се прави престъпена активност в Италия и други страни. При задържането му тогава той се оплака от полицейско принуждение, само че записи от видеокамери в мола го опровергаха.
Обвиненията против Кленовски бяха за присъединяване в незаконна група в италианския град Трани за подправяне на карти за банкомати и източване на пари.

Стефан Кленовски е считан за един от майсторите в източването на банкомати. През годините е работил в разнообразни незаконни групи. Негова дясна ръка е Андрей Цветанов, който е търсен с алената бюлетина на Интерпол. Източници на БЛИЦ настояват, обаче, че сега той се намира на територията на България.

Цветанов също е обитавал на територията на остров Бали. Преди време в Джакарта бе задържана брачната половинка му Илияна, която бе съдена също за източване на банкови карти.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР