Знак от съдбата: получете своето послание! Ако сте на кръстопът

...
Знак от съдбата: получете своето послание! Ако сте на кръстопът
Коментари Харесай

Знак от съдбата: изберете една руна и вижте нейното послание!

Знак от ориста: получете своето обръщение!

Ако сте на кръстопът и не знаете в каква посока да поемете и какво да ви бъде приоритет в живота ви, доверете се на мъдростта на руните.

От антични времена те са били употребявани за отбрана, пояснение на знаците на ориста и взимане на верни решения.

Имате 10 руни пред себе си, всяка има своето наименование и значение. Има два разновидността за потребление на тълкуванието:

Първият е да изберете интуитивно една или две руни (но не повече) и откакто сте научили смисъла им, направете избрани изводи за живота си.

Вторият е да зададете въпрос и откакто сте избрали една руна, пробвайте се да разтълкувате отговора. Не бива да тълкувате смисъла непосредствено, може би отговорът на руната има преносно значение, ще показва проблем по пътя към постигането на задачата или ще служи като индикация за нуждата от избрани стъпки.

Доверете се на вашата вътрешен глас и вековната мъдрост на руните!

Метод 1: Изберете 1 или 2 руни и разберете известието. Метод 2: Задайте въпрос и изберете интуитивно 1 руна.

Руна 1 (Berkana) – Възраждане
Предстои огромно събитие, което ще се трансформира за вас в едно от най-хубавите достижения в живота, в нещо доста значимо, мощно и щастливо.

Руна 2 (Raidu) – Път, придвижване
Ако не сте възнамерявали пътувания до този миг, тогава този знак ви споделя, че в вероятност ще пътувате на надалеч от вкъщи. В добра физическа и психическа форма сте, тъй че актуалният интервал е удобен за построяването на тактики за професионално развиване и обсъждане на хрумвания за бизнес.

Руна 3 (Mannaz) – Твърдост, непримиримост
Забавете малко и спрете да мислите коренно. Освен да и не, има доста други варианти, в случай че сте по-отстъпчиви и смирени, възможностите да получите това, което желаете, ще бъдат доста по-големи.

Руна 4 (Ehwaz) – Движение напред, напредък, развиване
Периодът на застоялост се е проточил дълго и е пристигнало времето за промени. Преразгледайте всички аспекти на живота си и определете в коя област от дълго време не се е случвало нещо положително. В тази посока си коства да работите.

Руна 5 (Gebu) – Единство
Тази руна значи, че някои проблеми и различия в фамилията, ще имат благополучен край. Животът ви несъмнено ще се промени към по-добро.

Руна 6 (Hagalaz) – Разпад, заличаване
Често, с цел да изградите нещо ново, би трябвало да унищожите остарялото до основи. Със сигурност има движимости в живота ви, с които би трябвало да се сбогувате. Не е моментът да се провежда нещо световно, обвързвано с финанси. По-добре е първо да изчистите строителната площадка.

Руна 7 (Algiz) – Защита, застъпничество
Тази руна символизира мощна поддръжка от хора, които постоянно ще ви се притекат на помощ. Но вие от своя страна би трябвало да сте задоволително мощни, с цел да можете да отвърнете със същото в сходна обстановка.

Руна 8 (Uruz) – Успех, шанс
Имате работен капацитет и огромен енергиен запас, само че външните трудности ви пречат.

Намерете баланс сред забележимото и скритото, работете върху изображението и оставете наличието да съответствува с корицата.

Руна 9 (Oþila) – Раздяла, делене, разстояние
Можи би е тъпо, само че би трябвало да се сбогувате с това, което към този момент не функционално в живота ви. Остаряли, ненужни връзки, безпереспективна работа…

Вижте още: Успешна загуба на килограми – спазвайте елементарни правила!

Руна 10 (Tiwaz) – Боец, войник
Обърнете се към вътрешната си мощ и изразете себе си. Трябва да разберете, че сте способни на доста повече. Защитавайте ползите си и не позволявайте това, в което вярвате, да бъде унищожено.

За да получите знак от ориста, изберете една руна!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР