Знаете не съм от хората, които от началото на пандемията

...
Знаете не съм от хората, които от началото на пандемията
Коментари Харесай

Илиян Василев: Вирусът не ни убива толкова, колкото Системата

" Знаете не съм от хората, които от началото на пандемията разрешиха на страха да надделее над разсъдъка и трезвата оценка. Но това, което става през последните дни, минава даже моята дарба да остана над обстановката, тъй като това държавно управление направи решителна крачка към цялостното безумство в името на политическото им оцеляване като върхушка. След изборите в Румъния и избраната от президента дата 28 март за избори у нас, Борисов е в суматоха, че сцените на умиращи пред лечебни заведения и внезапно влошената статистика, изключително умрелите, може да провокира углавен избор.
Поради това са и опитите да форсира " нормализация ", с приказки за повдигане на рестрикции, манипулираните данни за " ослабване " на болестта, за смели антикризисни ограничения - с единствената цел да извади тематиката " коронакриза " и неуспех в спряване с рецесията от политическия избирателен спор.
Очевидно повтарящите се случаи на умиращи пред лечебните заведения раздрусва всички ни и провокира яд и отричане, което неизбежно ще се излее на изборите.
Опитите за избавление посредством ваксини няма да произведат никакъв резултат, тъй като самите лекари на първа линия отхвърлят да се имунизират, а политиците ни шикалкавят, че ще си изчакат реда. Вместо да дадат персонален образец. Защо същите политици не чакаха реда си, когато се предреждаха да си вършат проби всеки ден, за сметка на бюджета, до момента в който българите си плащаха от джоба? Когато Те не дават персонален образец с имунизацията си, какво да доверие да имат хората във имунизациите?
Ситуацията е отвън надзор и изгледите за смяна са оскъдни - ръководещият Отечествен фронт на ГЕРБ, патриоти, Съюз на демократичните сили и Движение за права и свободи зад кадър, абдикираха от отговорностите си да спасят хората в името на спасението на властта и откраднатото ", дипломатът Илиян Василев с обява в обществените мрежи.
" Забелязвате ли че няма никаква информация за цената на имунизациите по веригата от доставка до приложението, за обвързваните разноски? Нито ред за платените пари - никаква отчетност, никаква информация, а и децата към този момент знаят - това са очевидни признаци на корупционен декор. Вие знаете, когато нещо се раздава " гратис ", то сигурно някой крепко краде.
И тези разкрития още веднъж ще лъснат в хода на предизборната акция.
Пораженията, които паникьосаният Борисов може и нанася върху България и българските жители, измерени като сринати приходи и умряли хора, към този момент нямат аналог в близката ни история.
Контрапиарът от джипката е жертван на фона на трагичните подиуми от войната с ковид и сринатата здравна система.
За това ще продължа дублирам - пазете себе си, фамилиите си, околните, приятелите си, разчитайте единствено на себе си и на близки и другари, и оцелявайте на инат, като ползате и съучаствате в групова, неопосредствена от властта взаимност и емпатия.
Не толкоз вирусът ще ви убие, колкото Системата им.
И най-много обединете си - всички против тази власт, с цел да бъде свален Борисов и хунтата.
Ако не сте разбрали към този момент става дума за живота ви, с цел да не попаднете в статистиката като тази по-долу ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР