Знаете на 3-ти и 4-ти април м. г. отлетяха два

...
Знаете на 3-ти и 4-ти април м. г. отлетяха два
Коментари Харесай

Илия Златанов: Гавази на Гешев са били 4 седмици в ареста в Дубай

Знаете на 3-ти и 4-ти април м. година отлетяха два самолета. Първият аероплан – на 3-ти април е бил с 30 тона пилите. С тях е трябвало да се подкупи шейха, с цел да им съобщи Васил Божков. В самолета са били гавазите на Гешев от Бюрото за отбрана на очевидците.

Това сподели в „ Честно казано “ по Евроком предприемачът Илия Златанов, станал прочут с следствието „ Осемте джуджета “. Той продължи: „ Българският консул ги вкарва по дипломатически канал. Служителите на службите там не спят. Те са прекарали 4 седмици в ареста в Дубай. Имам офис в Дубай със съучастник - високопоставена персона. Тази информация я има всяка арабска страна и всички посолства тук го знаят. Другият аероплан е на министър Караниколов. Той е от квотата на Волен Сидеров. Пеевски го назначи. Фурмите са знак на оскърбление за даден човек, изпаднал в мизерия. Това беше оскърбление за цялата ни страна.

Аз към момента се притеснявам за живота си. Върнах се,защото желаех да оказа помощ да разчистим кочината си. Г-н Валери Григоров ме откри и ми предложи да бъда претендент за депутат. Мисля, че тези, които са натрупали трудов стаж в политиката и са потвърдили своята непълнота, би трябвало да си вървят. Призовавам всички претенденти от моя район да си създадат обществен тест за дрога. Защо на моята внучка гавазите на Гешев откраднаха бижутата? “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР