Знаете, Лили Иванова, уникална певицаа, много добри приятели сме с

...
Знаете, Лили Иванова, уникална певицаа, много добри приятели сме с
Коментари Харесай

Борисов за Лили Иванова: Фурия е на сцената - гребе с лъжица мед и пее. Уникална певица!

Знаете, Лили Иванова, неповторима певицаа, доста положителни другари сме с нея, какво прави на  сцената...

 Това отклоняване изненадващо направи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на края на речта си пред актива в Търговище.

В един миг гърлото му пресъхна и той взе бутилка с вода да отпие.

И продължи: " Тя излиза на сцената с едно буркачне мед, има стотици хиляди фенове, несъмнено има кой да й праща същински мед, гребе с лъжицата мед и пее. И е хала на сцената ", разкри известната традиция на поппримата Борисов.

 

Борисов постоянно е изразявал възхищеннието и уважението си към най-голямото име на българската попмузика. За последно той й прати впечатляващ букет от лалета и картичка за имения ѝ ден. 

" Честит Имен ден, Лили! Твоето име е достолепие! ", пожелава водачът на ГЕРБ на звездата. 

Тя показа това в персоналния си инстаграм профил и написа:  " Благодаря на господин Бойко Борисов за уважението и прелестните цветя! ".

 

Две седмици по-късно куриерът още веднъж позвънил на вратата на попиконата и ѝ поднесъл кошница с нарциси, зюмбюли, лалета точно на първа пролет. Тя още веднъж била изпратена от Борисов, а този път посланието на картичката било още по-интригуващо и автентично.

То гласи:

 

Не съжалявай за нищо, откакто към този момент всичко си раздал.
За Лили, с огромно Уважение! “.

 

Всъщност цитатът е част от текста на песента „ Под пепелта “, която повече от 30 години е в репертоара на звезда №1 на българската музикална сцена. Очевидно чувствената балада е измежду обичаните части на Борисов, щом знае текста ѝ наизуст.

 

Последната им персонална среща бе преди две години през есента в Стара Загора. Тогава Борисов бе дошъл в Града на липите, с цел да инспектира новия летен спектакъл, който същата вечер предстоеше да бъде открит по изключително величествен метод с концерт на Лили Иванова.

 

Бившият министър председател и примата се засякоха по време на нейната подготовка и не пропуснаха да се снимат за спомен. Той нееднократно е бил ВИП посетител на нейните спектакли.

Борисов не крие, че звездата му е фаворитка и поради неговата починала майка Венета, която приживе извънредно харесвала творчеството на естрадната икона.

В редиците на ГЕРБ Лили има и други върли фенове. Кметът на София Йорданка Фандъкова не пропуща неин концерт в столицата, а двете са и персонални приятелки.

На първите редове с нея постоянно е и острието на партията Десислава Атанасова.

На персоналното другарство на мегазвездата се радва и проф. Костадин Ангелов, с който се срещат, до момента в който е началник на Александровска болница.

В едно от най-откровените си изявленията Лили показа, че му е извънредно признателна, тъй като ѝ е оказал помощ в тежък за нея миг.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР