Знаете ли защо след 40 е по-добре да не носите

...
Знаете ли защо след 40 е по-добре да не носите
Коментари Харесай

9 нюанса, които да избягвате през 40-те и 50-те си години и алтернативи за тях

Знаете ли за какво след 40 е по-добре да не носите тъмнозелено, огнено оранжево, бяло и шест други нюанса?

Тъмнозелено
Друг колорит, който хвърля нездравословна сянка върху кожата. Поради културни асоциации, той може да бъде обвързван с пищност и самовглъбеност. Мъжете могат да поясняват този цвят като отвращение за създаване на връзка.

Ултра розово
Зрелите дами в този цвят наподобяват като обрасли Барби, което е неуместно. Околните автоматизирано приписват ниско равнище на просветеност на дама в блестящо розово, даже в случай че нейният коефициент на просветеност е доста над междинния. Мъжете не одобряват на съществено такава жена и имат вяра, че е детска и подвластна на страстите.

Мръсно сиво
В западните страни нюансите на сивото демонстрират непоклатимост и разцвет. В Русия, частично заради климатичните условия и дългото сиво отвън сезона, цветът закупи отрицателна конотация. Той се свързва с дребни служители, офис планктон и корави бизнес дами.

Ако не принадлежите към нито една от тези групи, тогава е по-добре да изключите сянката от дрешника си. За дамите след 40 години той прибавя суровост и безчувственост. Мъжете считат почитателите на този цвят за скучни и скучни.

Черено
Имам поради тотално черен тип. Ако има прекалено много черно върху зряла жена, тогава по дифолт тя се записва като страдаща. Освен това тъмната коса на фона на черни облекла наподобява скучна, а отблясъците, които цветът хвърля върху кожата, я вършат сива и летаргична.

Мъжете са внимателни към последователите на тотално черни облици след 40 години, защото считат такова количество черно за симптом на меланхолия или скрита експанзия.

Тъмно виолетово
Този цвят акцентира кръговете под очите и подчертава върху съдовата мрежа на лицето. При дамите след 40 години този колорит се свързва с изсъхване. Особено не се предлага за публични договаряния, защото основава подсъзнателно усещане за вас като за лицемерен човек.

Също по този начин си коства да се има поради, че мрачно лилавият цвят принуждава мъжете да се затварят, тъй като води до съмнения по отношение на склонността ви да манипулирате другите.

Огнено оранжево
Този парещ цвят е по-подходящ за младежи. Символизира младежкия абсолютизъм и до известна степен егоизма. И също по този начин е подобаващ за привличане на вниманието на всички.

На значими срещи дамите в огнено оранжево ще основават усещането, че са неподготвени за компромис. Мъжете имат вяра, че този ослепителен колорит след 40 загатва за престореност и податливост към театрални жестове.


Кафяво
Земните нюанси на кафявото се свързват с рутината, избледняването, старостта и даже бедността. Трябва да сте извънредно деликатни с тях, освен след 40, само че и на всяка възраст.

Мъжете го назовават ​​цвят, който демонстрира прагматизма на дамата, нейната бавност и неналичието на всевъзможни сантиментални мисли. Като цяло дамите, чийто дрешник е доминиран от такива нюанси, се възприемат като нещастни. Освен това кафявото постоянно прави кожата матова и нездравословна.

Лимонено жълто
В дрешника този ослепителен цвят наподобява малко настойчив. Говорихме ли към този момент за свързани с възрастта промени в тена на кожата? Избирайки лимон, рискувате да станете бледи и болнави. На мъжете може да наподобява, че пред тях стои прекомерно напорита и властна жена.

Бяло
Бялото акцентира всички недостатъци: зачервяване, старешки петна, цианоза, най-малките бръчки на деколтето и шията. С възрастта кожата постоянно придобива жълтеникав нюанс, а кипящото бяло единствено акцентира този факт.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР